Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981: Çarpışma

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Marco'nun gelişi gibi bomba

    Kullanılan: 198 73.3%
  • Sanji'nin sapıklığı gibi sıradan

    Kullanılan: 40 14.8%
  • Koca Ana Korsanları gibi boş

    Kullanılan: 32 11.9%

  • Kullanılan toplam oy
    270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Queen.King değil onu gözü kesiyor.


Daha kötüsünü yapar.Ama Marco'nun işlevi bana kalırsa King'i yada koca ana tayfasını tutmak ve iyileştirme basmak olacak arcta.
Mesele göz kesmek olsa, Jack'e dalar. Kim daha altta olan varken üstte olanı tercih eder ki? Velhasıl, hepsini gözü kesiyor. Çünkü bu seride tek yiyen herifler yonkoya göz koyuyor :D Herkeste aşırı bir öz güven var. Sonu iyi olmayacak ama söyleyeyim. Sasaki belki Jinbe'ye kalır da bu herif sona kalamayacak. Çok feci bir ayar yiyecek bence.
 
Tamam Luffy aldı p-up'ı diyelim Kaido karşısında dayanacak kıvama geldi , Bm'yi ne yapacaklar? Şuanki güç farkı aynı shabondy gibi nasılki Kizaru dalga geçerek aldı supernovaları , Kaidoda ciddileşmeden tek atıyor en güçlü supernovaya.Luffy'yi tekleyen ve saldırılarını sallamayan adama ötekiler ne yapabilir.Kaido ve Bm arasında birşey olmalı yada başka bir handikap olmalı.Yamato boş yere çıkmadı seride, bizimkilere pozitif etkisi olacak.
Ben zaten yazmıştım önceki sayfalara seninle aynı düşüncelerimi.Aynı şeyi düşünüyoruz :)
 
Filo gelmeyecek. Dresrosadan hemen sonra bu filonun münferit olarak büyük bir olaya yol açacağı söylendi. Münferit ne demek tek başlarına. Wanoya gelseler de kendi başlarına olmayacak. Wanolular var Lawlar var Kidler var. Marcolar var. Son savaşın da top yekün olacağını düşünürsek o da değil. Geriye 3 ihtimal olduğunu düşünüyorum.
1)Denizcilerle yapılacak ve Luffy'nin sevdiği birisini kurtaracakları arc. O sevdiği kişi Sabo, Hancock veya Vividen biri olur veya birden fazla kişi
2)Teach ile yapılacak savaş
3)Elbafa giderlerse orada yapılacak bir savaş
Ama oyum Teach ile olan savaştan yana ağır basıyor nedense
Ben bunu biraz da bariyer meyvesinin gösterilmesine bağlıyorum. Elbette filo tamamen pekala gelmeyebilir. Yine barto da gelmeyebilir. Filonun tamamının sadece son savaşta orada olacağını düşünüyorum. Teach yapılanmasını tam bilemediğimiz için bir şey demek erken şu an. Belki shanks tarzı olur belki kaido tarzı. Onlar ne kadar kalabalık olursa bizimkiler onları dengeler herhalde
 
Marco'nun Kaido'yu tanklayabilecek tek adamken King'le dövüşmesi çok büyük israftır. Kalkıp kendi ile az çok aynı seviyedeki adamı kısa sürede çok yıpranmadan yenemeyeceğine göre bu vs gerçekleştiği an bilin ki BM Kaido ittifakı büyük bir ihanetle sonuçlanacak son savaşlar başlamadan önce. O noktada adaya amiraller ya da başka güçlü birileri de damlayabilir. BM de inecekse zaten birilerinin gelmesi şart da eğer Kaido büyük bir handikabı olmadan yenilecekse Marco olmadan bunun gerçekleşmesinin imkanı yok.
 
Adamların hiçbir icraati olmadı ki. Kullansa saldırmazdı. Shanks'a saldıracaz dediler Kaido gökyüzünden indi. Burda şunu sormak daha mantıklı. Shanks, Kaido'yu mu kullanıyor. Onun cevabı da hayır ama bu soru daha mantıklı olurdu.
Kaido bunlara saldırmadi ki Kidd kendini tutamadı sanki. Bilmiyorum okurken ilk aklıma gelen düşünceydi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık