Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981: Çarpışma

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Marco'nun gelişi gibi bomba

    Kullanılan: 198 73.3%
  • Sanji'nin sapıklığı gibi sıradan

    Kullanılan: 40 14.8%
  • Koca Ana Korsanları gibi boş

    Kullanılan: 32 11.9%

  • Kullanılan toplam oy
    270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmen komedi bölümü ya başka birşey değil iyi güldüm iki yerde.Luffy Kid aptalının herşeyi mahvetmesini engelleyecekmiş bunu diyen kişi Luffy.:hhh:Şelale kısmı ise tam skeçti bir an komedi mangası okuyorum sandım.King'i çizmiş birde oraya bir daha gafil avlanmayacağız diyorlar utanmadan.Hani Bugs Bunny aynı tongaya iki kere düşürür ya karşısındakini onu vurgulamış sanki dalga geçiyor bildiğin yonko tayfasıyla Oda. :D

Sağ kol amiral alırcı tayfaydı o.

Marco ezik sağ koldu diğerleri boş zamanlarında amirali çağırıp mazlum gibi döverdi.

Bu bölümün vurguladıklarından biri de Marco'nun en az King kadar güçlü olduğuydu.Aynı şekilde resmetti tekrar yaptırdı.Şov + tanıtım yaptı.Meyveler benzer konumlar benzer.Marco = King kısacası ve ikisi de çok ama çok güçlü.

Kata'nın bu ikisinin gerisinde kalacağı için arca getirilmediğini düşünüyorum.Şelale olayı hikaye o gemi yine düşerdi.Kata pastayı engelleyemeyeceğini söylemişti mesela.Gördü diye %100 engel olacak diye bir durum da yok.

Yazar Marco ve King'in yanında Kata'yı ezmek istemedi bence.Bu ikisinden birisine yenilmesi itibarı açısından hoş olmazdı.
 
Bölümü okurken bir an Gintama mangasını okuyormuşum gibi hissettim. Komutan Marco efsane giriş yaptı. BM korsanları nasıl olur da aynı tuzağa iki kere düşer gerçekten anlam veremiyorum. Uzun menzilli saldırı gücüne sahip tayfa üyelerine rağmen okyanusun dibini tekrar boyladılar. BM tayfasının savaşa katılamayacağını Marco reis açıkça belirtse de güvenemiyoruz. Savaşın en şaşalı yerinde giriş yaparlarsa kimse şaşırmasın. Sonuçta Marco'da gelmeyeceğim çekiyordu. 4 süpernovanın ortalığı dağıtması ve durdurulamaması oldukça normal çünkü ciddi bir savaş gücünü oluşturuyorlar. Tayfa Onigashimada farklı görevler üzerine dağıldığına göre sırasıyla senaryo hızlanır diye düşünüyorum. Artık ciddi bir şeyler görürüz umarım.
 
Big mom'ın tayfaya gelen vuruyor giden vuruyo:hhh:

Yamato ve numbers'ın kalanı hariç herkes gösterildi. Başka kalmadıysa yakında artık başlar savaş ama big mom'ı görünce savaşa mı geldik piknik yapmaya mı oluyor insan.

Marco ve izo iyi oldu. Savaş ortasında vista ve jozu da katılsa fena olmaz. Ama bence oda ne eder eder savaşı öyle bir tasarlar ki ters köşeye yatırır. O yüzden taraflar belli olmaya başlar artık bile diyemiyor insan.
 
Uzun zamandır böyle boş bir bölüm gelmemişti, nerede Kaptan Bege ve Ailesinin Tuhaf Maceraları.
Hain Evlat Katakureş de kına yaksın, kardeşleri rezil rüsva oluyor, anası geneleve düşmüş.
 
Luffy bir power-up bulur illa.Bu arada Law'ın desteğiyle Zoro,Kid ve Luffy baya güçlü.
Tamam Luffy aldı p-up'ı diyelim Kaido karşısında dayanacak kıvama geldi , Bm'yi ne yapacaklar? Şuanki güç farkı aynı shabondy gibi nasılki Kizaru dalga geçerek aldı supernovaları , Kaidoda ciddileşmeden tek atıyor en güçlü supernovaya.Luffy'yi tekleyen ve saldırılarını sallamayan adama ötekiler ne yapabilir.Kaido ve Bm arasında birşey olmalı yada başka bir handikap olmalı.Yamato boş yere çıkmadı seride, bizimkilere pozitif etkisi olacak.
 
Jack, İnu ve Neko'ya yar olabilir cidden. Jinbe'ye Sasaki kalabilir. Ama Who kesinlikle sona kalmayacak. Birisi havasını puf diye söndürecek. Ama kim?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık