Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enma'yı alınca gayet de yükseltti çıtasını. Hem Jack gözden düştü hem Zoro güçlendirme aldı.
Enma'yı almış olması çıtasını yükseltti ama benim asıl dikkatimi çeken Jack'in güç seviyesi. Tam Zoro'ya uygun bir rakip olarak görüyorum. Queen ve King için aynısını söylemem, bence arada ciddi güç farkı var.
 
Enma'yı almış olması çıtasını yükseltti ama benim asıl dikkatimi çeken Jack'in güç seviyesi. Tam Zoro'ya uygun bir rakip olarak görüyorum. Queen ve King için aynısını söylemem, bence arada ciddi güç farkı var.
Şu spoilerdan sonra muhtemelen Marco vs King olacak zaten. İki karakter arası çok fazla paralellik var. Zoro için 1. Komutan dövüşü de biraz erken hâlâ daha.
 
Hadi Luffye Zoroyu anladım da Sanji kim ki onlarla aynı ligde olsun, mangaka adamı 4.lüğe düşürdü hala Luffyle arasında fark yok diyorlar bir gear 4 ile vursa Sanji nerde olduğunu unutur.
Bak Jinbei gelmesiyle 4. olmuştur; ama saçmalıyorsun cidden. Luffy G4 süresini sonsuz kadar tutabilir mi? hayır. Sanji güçsüz diyorsun ama Big Mom arc'ında bile vs verilmedi ki bunu hangi kanıya göre karar veriyorsun? bunu Zoro içinde bile diyorum adam Timeskip sonrası Vs yüzü görmedi.
 
Wano bitsin de balıkadam adasına Hasırşapka bayrağı çekilsin yeter

tüylerim tiken tiken

Luffy nin tayfaya aldığı her bir birey ile bir hikayesi bir yaşanmışlığı var. Tayfayı birbirine bağlayan olaylar var. Peki soruyorum marconun bu tayfa ile nasıl bir bağlantısı var ? Marco iyidir hoştur ama aynı gemiye binmek ile tayfaya katılmak arasında dağlar kadar fark var. Elbet bizimkiler ile yolculuk edecektir yardımı dokunacaktır ama bundan ilerisine geçmez. Birinin tayfaya girip giremeyeceğini anlayabileceğimiz çok basit bir yöntem var aslında. Tayfadan herhangi birisi o kişi için hayatını riske atar mı ? Marco tayfaya katılmayacak ama çok çok büyük bir ittifak olacağını herkes biliyordur. Bu konunun tartışılması bile ziyan bence klavye tuşlarınızın ömrüne değmez :D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Shutenmaru Jack'i çizdiğinden beri pek bi havası kalmadı bence. Çıtayı Jack düşürdü, Zoro yükseltmedi.
Shutenmaru da oldukça güçlü biri. Jack de pek etkilenmiş gibi değildi zaten. İlk tanıtıldığındaki havası yok, kabul ediyorum. Ancak o havayı korumak hiç bir düşman için mümkün değil zaten.

Zoro, Yonkou düşeceği düşünülen bir arcta komutan alamayacaksa hangi arcta alacak? Zoro için en uygun arc Wano. Hikaye açısından cuk oturuyor. Zoro'nun eşiği bilerek saklı tutuldu ki, YK aldığında kimse "nasıl aldı bu, böyle saçmalık mı olur" demesin. Tabi araya bir rakip daha sıkıştırılabilirdi belki ama, Oda'nın böyle işlemeyi seçtiği WCI'da hiç olmamasından belliydi. Ne yapacaksa Wano'da yapacaktı. Bu tarz argümanlara kulak tıkayanlar çoktu, yanılan da çok olacak.

Hayır. En azından benim dikkatimi çekmedi.

Kaido ile dövüşür King'i yener diyenlerle, anca Jack'i yener başkasını yener diyenlerin sayısında belirgin bir oynama göremedim ben. Gören göstersin lütfen.
Jack'i alır diyen bir avuç kişi vardı forumda yahu :D
 
Kimse spoiler konuşmuyor yine. Maşallahımız var.
Arc analiz konusunun da böyle olacağından şüphem yok :D. Sadece bir bölümün yorumlarında bile puffy zori tartışılırken. Koca Arc'ın tartışıldığı konuda çok daha muhteşem konular tartışılır bence.

İzo-Kiku kavuşması için müthiş derecede heyecanlanan tek kişi benim galiba...
Bende, Momo Marco'yu hatırlayacak mı merak ediyorum.
 
Nasıl yorumlanır ? Zoro, Luffy'nin rakipleri; Cracker, Doflamingo, Rob Lucci, Crocodile'ı yenerdi diyerek mi yorumlanıyor yoksa ? Muhtemelen öyledir. Ben nasıl yorumlandığını söyleyeyim mi sana ? Eleştiri, İnceleme, Analiz yaparken karakter fanlığını bir kenara koymakla yapılıyor. Ben ne Luffy fanıyım ne Zoro tek fanı olduğum karakter Dragon onunda seriye şuan da bir müdahalesi yok. Gözümüzle görüyoruz bazı şeyler çok açık ve net Yc3 Cracker tank man'e zarar veremezken Zoro'nun tek yapabileceği Bir üst etaba geçip kılıçlarını haki kaplıyken kırmak olur heralde. Ya da Bounde Man'de Doflamingo gibi dressrosa'da bir öte bir beri uçmakta olabilir. Ama Zoro ve Luffy çok yakın çünkü Luffy Gözlem hakisini bir üst seviyeye taşımışken Zoro'da taşıdı. Luffy Silahlanması'nı geliştirirmeye çalışırken. Zoro'da çalıştı. Luffy, Yc1-Yc3 seviyesi adamlarla savaşıp güç artışı yaşarken. Zoro'da Pica gibi Yc2 adamla vs attı. Ayrıca Zoro full gücünü gösterirse Luffy'i geçer çünkü Zoro İmparator gücündeki Mihawk'tan eğitim alırken. Luffy İmparator gücündeki adamın sağ kolundan eğitim aldı. (Bir de bunamış hali) Zoro'nun kapalı gözünde Sharingan ve Rinengan olduğunu da unutmamak gerek.
Şimdi hepsine ayrı ayrı verilecek cevaplar var ama benim sana ayıracak o kadar vaktim yok. Çünkü çok ayrı dünyaların insanlarıyız. Yorumlarına genel olarak baktığımda senin de mesai isteyen bir arkadaş olduğunu görüyorum. Hee bu yazdıklarına kesinlikle pisman olacaksın o ayrı :)

Tam Zoro fanı cümlesi. Her yerinden karizma fışkırıyor.
Eyvallah yoldaş :a::D

Hadi Luffye Zoroyu anladım da Sanji kim ki onlarla aynı ligde olsun, mangaka adamı 4.lüğe düşürdü hala Luffyle arasında fark yok diyorlar bir gear 4 ile vursa Sanji nerde olduğunu unutur.
Sanji'nin Allah cezasını versin. Günahım kadar sevmem. Ama beni yanlış anladın. Ben aynı ligdeler demedim. Hasırların aralarındaki güç dengesini başka tayfalarla kıyasladım ama senin hatırına Sanji'yi çıkarıyorum sıkıntı yok :mincika::)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık