Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980: Dövüş Müziği

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalama bir bölüm,

Oda şunu yapabilirdi. Bizim karakterler biraz daha gizliliğini koruyup Kaidou'nun tayfayı tanıtabilirdi. Savaş erken başlamış oldu bu iyi mi kötü mü göreceğiz.

Apoo'nun gücü gayet iyi ama "menzilimde" demesinden anlayacağımız bir sınırı var. Ayrıca hızlı karakterlere karşı ne kadar şansı var Apoo'nun orası ayrı konu. Kidd sahneye güzel giriyor, Doffy gibi Queende bizimkilerin kellesine ödül koydu burada tekrar var. Gelecek bölümlerde kendi inebilir aşağıya. Muhtemelen tayfanın geri kalanı önümüzde ki bölümde ortaya çıkıp savaşa katılacaktır. Dövüş aksiyon güzel ama ortalama bölüm yani çok saçma bir nedenden gizlilik bozuldu. Ayrıca Queenin ödülünden sonra gifter olmayan tayfa "bizim yeteneğimiz yok içmeye devamke" demesi oldukça komik.
 
Bir dövüşte kimse kimsenin seceresini bilmez, gücünü bilmiyordu diye bir bahane bence kabul edilecek bir durum değil.

Luffy'nin ve Zoronun düştüğü durum tamamiyle E. Oda'nın kafa yapısının lüzumsuzluğu ile alakalı.

Adamları uzaktan bombalıyor bu aveller hala tepki veremiyor kaçıyor

Kizaru misal kendine güvendiği için ağzını büküp Apooyu izlemeyi tercih ediyor. Çünkü herif logia olduğu için Apoo zarar veremeyecek bilgisi var. Apoo da haki olsa bile Kizarıya zarar veremez.
 
Luffy-Zoro ikilisi kaçarken de güzel, dövüşürken de. İkisi de kaçmış, yapılması gereken de odur. Luffy'nin baygınlığı 3-4 saniyeden fazla sürmemiş. Yaptığı andavallığın farkında olacak ki kendine gelince Zoro'ya sorry diyor. Bizimkiler dövüşerek Kaido ve BM'ye ulaşamazlar. Ulaşsalar bile enerjileri komple bitmiş olur. Nasıl gelişecek olaylar merak içerisindeyim.
 
@Yubashiri-sama Yalnız Zoro'nun taşıdığı iyi olmuş, eğer rolleri değişselerdi yani Luffy kesik yeyip Zoro bayılsaydı anti-Zoro fanları yıkardı forumu. :fool:
Dün forum tarihinde bölüm spoiler konusuna en çok mesaj atılmış ama luffy fanları yıkar. Olm dün yıllardır bu anı bekliyor gibi saldırıya geçtiniz la. :D 938"de zoro ayılıp bayılırkın bunun 10"da biri tepki almadı.
 
Dün forum tarihinde bölüm spoiler konusuna en çok mesaj atılmış ama luffy fanları yıkar. Olm dün yıllardır bu anı bekliyor gibi saldırıya geçtiniz la. :D 938"de zoro ayılıp bayılırkın bunun 10"da biri tepki almadı.
Benim Luffy fanı olduğumu bilmeden yaptığın bu yorum güzel olmuş. Saçma sapan bir yazı yazmadım şahsen, dediğim oldukça doğru bunu iyi biliyorsun.
 
Hm...
Apoo beklentimin olduğu bir novaydı ama bu kadarını beklemiyordum yahu. Hani beklentim derken de güçlü babında değil, kimbilir ne zamandan beri yonkou altında yaşamını idame ettiren adamın novalığını beğenmiyordum, en güçsüz konumuna koyuyordum (ki hala böyle düşünüyorum) Beklentimin olma sebebi havasıydı. Tipsizdi falan ama eğlenceli bir tipsizdi, boş değildi. Kizaru'dan daha dolu bir hava çiziyordu hatta.

Gerçi Apoo'nun bu kadar şov yapma sebebinin Luffy'nin salaklığından kaynaklandığını düşünüyorum. Bana nereden vurdu falan diye şaşkınlık yaşıyor, sesi fark etmemiş. Nasıl olduysa gözlem hakisi ortadan kalkmış, ilk darbeden sonra bile hala bir şey sezemiyor. Muhtemelen ses vücut içindeki sıvıya bir şey yapıyor bu yüzden bu kadar hasar veriyor ama Luffy güya geleceği bile görebilecek seviyeye geldi falan filan.

Ben sanırım bu bölümde iyiden iyiye Luffy'ye sinir oldum. Sen kalk sızma operasyonu yaparken kendini ifşa et, olay çıkar. Sonra gözlem hakide bilmem kaçıncı seviyede olmana rağmen hiçbir şey yapamadan dayak yiyip kaç. Bunun müstehakı Udon volume2'ydi bu bölüm. Ne işi var yonkoularla.

Kid muhtemelen Kaido ile karşılaştıklarında Apoo'dan bir darbe yemişti ya da adamlarına bir şey yaptı da onun öfkesi vardı. Ve anladığım kadarıyla Apoo yakın mesafede güçsüz bir durumda, o yüzden Punk Gibson'la gümbürtüye gitti bile.

Bölümün en güzel yeri gene kapaktı ayrıca. Lola aşkı buldu, boş durmuyor. Aile büyüyor aile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık