Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 979: Aile Meselesi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin elini acıtması, üst düzey olduğunu göstermez. Üst düzey dediğin Ryou ve içerden yaptığın saldırı şeklidir. Buna mangada gayet açık bir şekilde işaret edildiğini düşünüyorum. Kata için silahlanma ve gözlemi üst düzey dersen, ikisini aynı kategoriye koymuş olursun. Ancak gerçek öyle değil. Luffy'nin elini acıtması Kokasının daha sert olduğunu gösterir sadece. Meyvesini istediği gibi şekillendiriyor ancak Ryou'yu etkin kullanabilen bir Zoan'la fiziksel gücünü kıyaslarsan çok geride kalır. E b. hakisi çok üst düzey değil. Meyvesi, yıkıcı bir logia falan da değil.

Sana kalsa Kata'nın eksiği yok heralde.



Aynen katılıyorum. Bölüm harikaydı. Kaido'nun tayfasıyla olan ilişkisine dair bir şeyler görmek, benim için bölümün en iyi yanıydı.
Ulti'nin Kaido'ya karşı tepkileri muazzamdı ya :respect:
 
F6 ile tayfa'nın karşılaşma olasılığı var ama bu yıpratıcı olabilir. Olursa kısa süreli bir çarpışma mümkün.
Millet bunu anlamıyor. Yok zoro who"yu yenip king e dalacak, yok kid queen"i yenip kaidou"ya dalacak... Adamlar"ın bu vs sonrası ayağa kalkabilecekleri belli değil, ama zoro hem who"yu hem de king"i alacak.:(
 
F16 dağılıp yavru kaidoyu arayacakmış yolda kiminle karşılaşsalar iyi, muhtemel rakipleri ile karşılaşma erken mi olur acep. Oda bunu 3,4 bölüme yayar.
Koca Ana korsanları bunca zaman balık mı tutuyorlardı yoksa dinlenme tesisinde mola mı vermişler yoksa bi koşup gelin adayını mı alıp gelmişler merak ettim doğrusu. Bunlar adaya varınca bunları karşılamaya gelen canavar korsanları bizimkilerin gemilerini göremeyecek kin boşuna yakmadı gemileri...
Festival konuşması yapılmadan, yonko ittifakı ilan edilmeden, kutlama yapılmadan baskın açığa çıkmaz diye düşünüyorum.

Lakin bizim lütfü o vakte kadar durur mu yerinde? Son sahne kaldığı yerden biraz itiş kakış,tekmek tokat toz duman, müzik sonra en yakın delikten düşer, garip gureba bir yere...Bilin bakalım oralarda bir yerlerde kimi bulacak tam üstüne bastın kayıp prens...şansa bak kıyafet değişimi ne kaa işe yaradı oda hiç boş iş yapar mi... bir yancı nasıl kazanılır, bir mağdur nasıl bulunurun kitabını yazmış adam Luffy
 
Bölüme dair dikkatimi çeken birkaç yer oldu, onları yazayım. Sizlere de ek bilgi olur hem.

Kapakta Pound'u 21 numaralı Tart gemisinde görüyoruz. Bir şekilde gemiye binmiş ve Green Bit'e kadar sürüklenmiş. Geminin arkasındaki bol yeşillikli yer Green Bit.

21 numaralı Tart gemisini ilk olarak 885. bölümde görmüştük.

Cücelerin gemisinde de bir sürü hoş detay mevcut. Kaptanları Leo'nun kestane sevgisi korsan bayraklarının temasına yansımış, yine aynı şekilde geminin en üst kısmındaki taç şekli, Leo'nun kafasındaki taçı andırıyor. Geminin baş kısmında ise Usopp'un sureti kullanılmış.


İkinci sayfada Kanjuro'nun çizdiği kuşun Dokuz Kın'ın planlarını Oroçi'ye verdiğini görüyoruz. Bu sahneye bakan bazı arkadaşlar "Kanjuro'nun çizdiği kuş yolu buluyor da, Kanjuro'nun kendisi nasıl bulamıyor" şeklinde bir şüpheye düşmüşler, ancak aradaki zaman farkını unutuyorlar. Kanjuro istihbaratı aktardığı sıralarda Oroçi henüz Onigaşima'ya gitmemişti. Bu yüzden çizimleri onu sarayında hemen bulabildi.
 
Gözümüz yollarda kaldı, nerede bu Kedi?!

Buraya kadar gelmedi, dolunaya kadar da gelmesin. Seylan moduyla giriş yapacak Kedi Kral :a:


F6 Kafamı karıştırıyor, bi tarafta Sanji ile kafa kafaya giden P1, diğer tarafta X Drake ve yıldız üyelere meydan okuyabilecek diğer üyeler, bunlarında güçlerinde tutarsızlıklar var anlaşılan.
 
Gözümüz yollarda kaldı, nerede bu Kedi?!

Buraya kadar gelmedi, dolunaya kadar da gelmesin. Seylan moduyla giriş yapacak Kedi Kral :a:


F6 Kafamı karıştırıyor, bi tarafta Sanji ile kafa kafaya giden P1, diğer tarafta X Drake ve yıldız üyelere meydan okuyabilecek diğer üyeler, bunlarında güçlerinde tutarsızlıklar var anlaşılan.
Page One Sanji'yle kafa kafaya bile gidememişti, zayıf halka olduğu çok bariz gibi. Who's Who ve Drake'in diğerlerinden üstün bi havası var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık