Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 979 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
80 bölüm oldu Wano başlayalı daha adam akıllı savaş olmadı Wano en iyi arc xd.
Zaman atlaması sonrası var mı böyle bir arc? Böyle uzun zamandır altyapısı hazırlanan, içinde bu kadar bomba karakter barındıran bir arc daha hatırlamıyorum doğrusu. Büyük bir potansiyel var şuan her şey iğne ipliğinde gibi. Çok büyük olaylar kopacak, heyecanla bekliyorum ben.
 
Ahahha komikmiş kardeş.Krakerin şansı bile yok.
Şu şu kadar saat dövüştü bu bu kadar saat dövüştü evreni pek bir şey ifade etmesin ya bence pıçakcı, sırf hype kasacağım dövüş çizmeyeyim diye ODA'nın kaçamakları Mohji ve Cabaji'nin 12 saat aralıksız dövüştüğü evrende sence seviyeleri nedir bu ikilinin diğerlerinden pay biçersek :D Çok da şey etmemek lazım ama sen bilirsin gene. :D
 
Şu şu kadar dövüştü evreni pek bir şey ifade etmesin ya bence pıçakcı sırf hype kasacağım dövüş çizmeyeyim diye ODA'nın kaçamakları Mohji ve Cabaji'nin 12 saat aralıksız dövüştüğü evrende sence seviyeleri nedir bu ikilinin :D Çok da şey etmemek lazım ama sen bilirsin gene. :D
Çaylak Ace'in ve Jinbei'nin 5 gün dövüştüğü yerde,dövüş sürelerinin seviyeleri belirttiği mi düşünülüyor yoksa :D
 
Eğer olası bir kapışma olursa f6'lar ve all star arasında zaten yenemezler çok fena yıpratırlar komutanları e buda diğerlerinin (bizim taraftakilerin) komutan alma yolunu açmış olur, bahanesi de hazırlanmış olur işte.
Eğer Zoro ve Sanji bu şekilde komutan alacaksa pek bir anlamı olmaz bence. Mantıklı olur ama bizimkilere direkt komutan seviyesinde dememiz zorlaşır. Bir sonraki arkta adil bir şekilde komutan indirmeleri daha güzel olurdu. Şimdilik F6 idare eder bence bizim tayfayı. Beklentiler çok daha fazla olsa da ben şüpheyle yaklaşıyorum açıkcası biraz teke tekte komutan indirebileceklerine.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık