Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

4.filoyu feda edip kallavanıda sınıyorlar. Kallavanın gerçekten bizim tarafa geçebileceğini düşünüyorum iyice. tsubasa rövaşata atarken bir bölüm geçerdi bizimkide 1 ok atmadan bölüm geçti.Şaka bir yana bencede kafesi 1. duvarın ötesine taşısa baya bir ortalık karışırdı.
 
Merhaba, bu siteyi bir kaç yıldır one piece için takip ediyordum ama uzun zamandır sadece "tog" için giriyordum. İlk mesajım umarım spoiler ile ilgili kural ihlali yapmamışımdır.

Baam'ın, majestelerinden ruhların gücünü derinlemesine nasıl kullanabileceği hakkında verdiği ipucu sayesinde 2. dikenin teleport gücüyle birleştirirek "kel hellam" misali kafesi bulundukları yere veya 2. duvara göndereceğini görüyoruz. Bu yeteneği kullandıktan sonra gücünü aktif şekilde kullanabilecek mi yoksa dayanıklılığı yetmediği için bir süreliğine pasif mi gösterileceği hakkında endişem var. Bu noktada " dayanıklılık" durumu majestelerinin Kallavan ile yaptığı mücadelede de vurgulandığından dolayı baam bu gücü kullanmasının bir yan etkisi olacak gibi düşünüyorum.

Geçmiş hakkında güze bilgiler geldiğini ve hikayede bir değiş tokuş yapılarak yeni dostlar edinileceğini düşünüyorum. Bunun kallavan olacağını sanmam ama dowon büyük ihtimalle bu noktada kilit isim olacak.

Bölümün en hype tarafı ise bence "king" ve yaptığı tirat oldu. Belki daha iyi sahneler de yaşandı fakat Zahard'ın verdiği ayar ve " king " vurgusu bence çok güzel oldu. Buraya da türkçe çevirisini yapabildiğim kadarıyla ekleyeyim.

Zahard: bende sana soruyorum "Senin için ben kimim?" Kuleye herkesin önünde tırmanan bir maceracıyım. Savas alanının en büyük Fisherman'ıyım. Bütün kulenin birbirini anlaması için gereken medeniyetin öncüsüyüm... Ama sana benim kim olduğumu kisa ve öz ifade eden kelime tabi ki; "kraldir"
.
 
Son düzenleme:
Bu bölümde Zahard fanatiklerinden bahsedilmiş, görüldüğü üzere kallavan da onlardan biri. Adori ile doğrudan bağlantılı ki bu da bize Adori'nin de biatçı bir karakter olma ihtimalini gösteriyor. Muhtemelen bizim tarafta göremeyeceğimiz prenseslerden, Baam Enne'yi kurtarırsa eğer Adori'nin karşısına çıkar diye düşünüyorum. Bölüme gelirsek Zahard'ın her yanından kibir aktığını görebiliyoruz. Kendini kulede her şeyin üstünde görüyor ki bu yaptığı zulümlerde açıkça haklı olduğuna inandığını anlatıyor bize. Sürekli arkadaşlarını önemseyen, kendinden güçsüz de olsa geride bırakmayan Baam'ın tam zıttı yani kısaca.

Baam'ın en büyük yeteneklerinden biri kopyalama fakat bazen bu durum rahatsız edici hale geliyor. Urek Mazino ile ilk karşılaşmalarında onun yumruğunu da kopyalamıştı ama seride bir kez daha kullanıldığını görmedik. Böyle kullan at yetenekler rahatsız edici gerçekten. Fakat Baam'ı da özel kılan kulenin kurallarını esnetebilmesini sağlayan yine bu yetenekler.

Kallavan'ın tam bir tank olduğunu görüyoruz. Güçlü saldırının yanında iyileşme hızı ve dayanıklılığı ile yorulmaz yıkılmaz bir tank. Artık şu kafes mevzusu kapansa ve birebir eşleşmeler gerçekleşse güzel olacak. Neymiş bu kafesin marifeti görelim bakalım.
 
Yahu şu tren bölümleri kaçıncı sayıdan başlıyordu ? Ben orada kalmıştım animelist ekleme lütfunda bulunmuş.Kaydedeyim bari.Belki animeden devam ederim ama dursun kaçta kaldığımı bile unuttum valla oraya geldiğimi hatırlıyorum ama.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık