Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 979 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimin kimi hype'ladığının ne önemi var ? Ray, Kata gibi gözlem haki kullanan kişileri övdü. Katakuri'ye yenilmez mi dedi ?

Dia ve Kata'nın benzerliği şu. Dia da kendi çapında ve bölgesinde yenilmezdi. Ta ki Dressrosa'ya biraz güçlü adamlar gelene kadar. Katakuri'nin mevzusu da bu. Tüm Kek'e daha önce kim gelmiş ? Belli değil. Katakuri Tüm Kek'ten dışarı çıkmış mı ? Belli değil. Böyle birine yenilmez demek... Müthiş, bravo :good::alkis:

Şu kısım ise tam komedi:

"Enel'in ctsiydi,Dof'tan zaten daha güçlüydü tekniği yüzünden handikaplı haldeydi.Cracker'dan da totalde daha güçlüydü.Adamın meyve yeteneği fena ters geliyordu sadece.Kata karşısında da kaçıp,daha güçlü hale geldi rakibiyle denk oldu işte"

La Fonten'den masallarrrrr :fool: Onda şu vardı, bunda bu vardı, elektrikler kesilmişti, sular yoktu falan :hhh:Kendi ağzınla dediğin şeyleri bir okusan.. Ulan bu adamın her dövüşünde saçma sapan bir b*k var. Ama olsun Luffy yine de hepisinin içinden geçti dimi :oops:

Kaçarak güçlenen, balgamı suratına düşen, antisiyle karşılaşma balına nail olan, içine bilmem kaç gölge sokan tek adammmm! Ulan Luffy'nin her tarafı güç olsa nolur, tüm sağ kollara tek atsa, tüm amiralleri kombolasa, yonkouları köpeği etse nolur ? Luffy lan bu. Shounen tarihinin en rezil ana karateri! Luffy konusunda istediğin şekilde bahane uydurup istediğin şekilde övmeye devam edebilirsin :sapkali:
Kendi adasında yenilmez olan adamların namları taa Ray'e kadar gidiyor yani.King'te o ünvan da yok ne yapcaz.Kendi altındaki adamlar iplemiyor daha King'i diyeyim ben de sana.Masallar derken ? Benim orda yazdıklarımın hepsinin bir sebebi var.Bol keseden sallamıyorum yani.Kata Boundman'dan hasar yiyince neden Cracker'ın yenildiğini anlamaya başlıyorum diyor.Boundman tescilli olarak>yc3 seviyesi yani.Ki bu gayet normal Dof'u kmlerce uçurabilecek güce sahip bir yc3 yok opta.Linlin ile Kaido'nun yıllardır kapışıyor olduğu bilgisi var elimizde.Kata ada dışına çıkmamış demek bir bahane değil.Linlin,Peros'un King'i tanıdığı yerde hele.King ile pek ala dövüşmüş olabilir Kata.Luffy'nin g4te Dof'u canından bezdirdiği de bir gerçek.Adamın tekniğinin dez avantajından yenebilir bir tek.Ki onda da Luffy de yorgundu,Dof'un kendisi diyor.İkisi de sıfır başlamadı dövüşe yani.
 
Son düzenleme:
Ulan sabah sabah yine güldük :dddd Zoro Killer yüzünden kalkamıyor daha Jack'i dövdükten sonra dermanı kalacak yani puhahahahha bu kadar çelişen kendi içinde zorluklar yaşayan bir canlı türüne daha rastlanmadı. :ddd
neden dalga geçiyorsun reyiz adamın karnı ağrıyordu :(
 
Mangaka Luffy'i de Zoro gibi herhangi birinin verdiği bir kılıç ile de güçlendirebilirdi ama yapmadı.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık