Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 979 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro also says he hates to be ordered around by Nami but eventually listens to and does her bidding, just like the times in Whisky Peak and in Punk Hazard when Nami who was in Franky's body ordered him to go after Sanji who was in Nami's body and Brook to stop the two from doing anything to her body.

tayfada yeri gelince herkes birbirine emir veriyor. neyin yarısı bu anlamadım :d
 
Nasıl vermedi la? Çocukları kurtaracağız dedi, Hayvanları iyileştireceğiz dedi kuçu kuçu dinledi, 811'i bi oku istersen. Resmen Nami'nın ağzına bakıyor vereceği karar için.Time-Skip öncesi böyle yüzlerce sayfa var önceden atmıştım, gene atma gereği duymuyorum, anlamak, görmek istemeyen görmüyor, insan tartışırken dürüst olmazsa ben niye uğraşayım? Anca görmedin, yok saydın deyip durursun.
Q&A cevabı attım. Zoro yardımcı kaptan gibi Nami ise internal captain diyor, oradaki Zoro'ya "gibi" derken, Nami'ye direk internal captain deyişine odaklan. Odaklanmazsın çünkü dürüst değilsin. Internal captain ne demek? İç kaptan demek, iş ile dışın farkı ne? Biri dışarıya karşı olan statüs durumu, diğeri içteki statüs durumu. Hürrem gibi düşün, dışarıya karşı politik bir gücü olduğu gözükmese de içte var, aha işte o yüzden internal captain. Vermemiş miyim koçum cevap? Daha nasıl vereyim? Adamlar dışarıdayken en güçlü üyeleri olarak adlandırılıyor, lakin en güçlünün sub grubu olarak adlandırılması hiyerarşik olarak içte onun en yüksek karar verici olduğu anlamına gelmez, günün sonunda köpek gibi Nami'yi dinler Sanji, sen de burada direkt E. Oda'dan çıkmış laflarla tartışırsın. Kek
Sanjinin namiyi dinlemesini sebebinin naminin memeleri olduğu açık değil mi la ?
 
Dövüş hiç başlamayacqkmış gibi...
Sanjinin namiyi dinlemesini sebebinin naminin memeleri olduğu açık değil mi la ?
Sanji ya da başka birisi tayfadaki birisinin isteğini kabul eder bence. Ortada abes bir istek olmadığı müddetçe.

Bu arada ben sordum soruyu ama konu spoiler yorumlarının dışına çıktı. Genel tartışmadan devam edilmeli bence, eğer edilecekse.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık