Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Akainu Korsan Olsaydı

Akainu korsan olsaydı, hangi seviyede olurdu?


  • Kullanılan toplam oy
    286
Ben Akayı 2 yıl önce ve iki yıl sonra olarak farklı seviyede kabul ediyorum daha doğrusu Aekoji dövüşü öncesi ve sonrası.
İki yıl önce yonkou altı ama her yonkouyu zorlayabilecek bir adamken iki yıl sonrası 10 gün boyunca kendi dengi bir adamla ölümüne bir mücadeleye girdi ve kazandı.
Bu dövüşün Wb dövüşünden bile zor olduğu bence net bir durumdur nedeni tamamen ikiside birbinin antisi bu hem psikolojik hem meyve hemde fiziksel olarak bir antilik durumu.
Psikolojik olarak ikiside kendi dünya bakışında adalet anlayışında birbirinden farklı bakıyor dünyaya
Fiziksel olarak kendi gözlemlerime dayanarak rakibinden güçlü ama hız ve refleks olarak daha zayıf bir adam bu dövüşte refleksleri ve gözlem hakisi gelişmek zorundaydı rakibini alt etmesi için ve kazandığına göre geliştiğini söyleyebiliriz
Meyve olarak buz ve magma dahasını anlatmaya gerek yok ada her ne kadar iki iklimede bölünse bu iki meyvenin birbirine üstünlük kurması zor yani meyve gücünü geliştiren kendini aşan bu savaşı kazanacaktı ki kazanan belli.

Yani bu üç özelliğe bakarsak ikisinin 0-0 başladığı dövüşü en azından Aka 2-1 e getirmiş ki kazanmış
E bu denklemde bu savaşın kendisine getirdiği güç 100 üzerinden 97 olan Akanın 98-99 seviyesine geldiğini söyleyebiliriz.
Yonkoularında 99-98 seviyesi gören ben için bu adamın artık yonkou seviyesi olduğunu söyleyebilirim.
Yani şu an herşeyi bırakıp korsan olsaydı yeni bir yonkoumuz olurdu bu bence bu kesinliği tartışılmaz bir konu.

Tayfa toplayamaz Kata-King-Benn gibi adamlar bubadamın emrine girmez diyen arkadaşlar için bu tip insanlar gücü ve iradeyi takip eden insanlardır yani Aka gibi bir adamı her zaman için takip edecek güçlü adamlar olur.
 
Akainu Yonkou olabilecek çapta bir adam. Ve bence şu an Yonkou'lardan ucunu yenebilecek güçte Shanks hariç. Teach de gelistikten sonra hepsini geçer.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık