Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onca manga örneğini reddet. Ama Garp Roger ile aynı güçte olsun, Edward Babadan güçlü olsun. Sahi bir insan Garpı niye Oyaji'den güçlü görür ki? Hani nasıl bir akıl tutulmasıdır. Oyaji den güçlüyse o zaman net olarak Roger'dan da güçlüdür.
Ayıp denen şey var yahu!
 
Tek sıkıntı şu; ben zaten açıklandığını düşünüyorum. Bu konuda başka bir açıklama beklemiyorum yani. Bakalım.
Fark vardır derken, sen net bir farktan bahsediyorsun. Zaten senin düşündüğün tarzda bir fark olsa serinin yazımı daha farklı olurdu. Ama daha önce de dediğim gibi aralarında 0.1, 0.2 gibi sembolik düzeyde farklardan bahsediyorum ben. Roger, KK olmanın verdiği farkı ortaya koymuştur ve bunu da kısmen gördük/göreceğiz.
 
Fark vardır derken, sen net bir farktan bahsediyorsun. Zaten senin düşündüğün tarzda bir fark olsa serinin yazımı daha farklı olurdu. Ama daha önce de dediğim gibi aralarında 0.1, 0.2 gibi sembolik düzeyde farklardan bahsediyorum ben. Roger KK olmanın verdiği fark ortaya koymuştur ve bunu da kısmen gördük/göreceğiz.
KK olmakla alakası olmadığını da gördüğümüzü düşünüyorum. Zaten WB, "sen çocuk musun," falan diyordu Roger'e. İlgilenmeyi bırak, bir de dalga geçiyor reis. Neyse.
 
Logia konusu muallak.Kimisi kapanıp açılan bir form diyor.Normalde zarar verememesi lazım.
Hem o var, hem de sarsıntı meyvesi normal bir meyve gibi değil. Misal kılıç ile logiaya saldırıyorsun, gözlem ile saldırının geldiği yeri güzelce savunuyor. Ama sarsıntı meyvesi alansal bir meyve. Öyle bir saldırıya nasıl bir savunma uygulayacaksın ki? Aynı şekilde Kuma'nın şok saldırıları da bu kategoride değerlendirilebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık