Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 979 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ruffy @Kappamatsu Parti ve cenaze temasına devam ediyor ama. Ki bu arada bu konsepti çok severim ben, düğün ve cenaze. Tezat ve komplike duygular veriyor. Ama Kek arkı yetersiz kaldı dramada, karakterlerle empati kuracak kadar bir bağlantımız yoktu çünkü. Ve bir şekilde kan da dökülmedi adam akıllı.
Kaido tarafından planlanmış bir şey çıkmaz, uçan altılı olur, novalar olur vs. Öyle düz görüldü dövüldü olayı olmaz bu dengeyle. İlla entrikalı bir şeyler dönecek bence.
Aynen işte entrikaya gel, aksiyona bak..
Tüm kekte konsept bir arkadaşı alıp çıkacaz bilader.
Biz damadın dayısının eniştesinin kaynıgillerdeniz pasta var dediler geldik ne olmuş, halay da mı çekmiyelim havası verdi Oda başkan...
Düğünden kız kaçırma pardın oğlan kaçırma olmuş idi pastanın tadı damağımızda, halayımız yarıda, yonko aşkı içimizde bir ukde olarak kalmıştı...

Odanın bu savaşi çok iyi yada çok kötü yapacağı ihtimali ile tüm paramı çift ýönde bileşik faizli endekse yatirdım, ortası yok vatandaş... piyasa çok negatif
Bir sonraki bölümün adı , eğer gelirse görmek nasip olursa,
Onigaşimada Kanlı Şölen (part 1,5 adana)
 
Ula bu Zoro günlerce açlığa dayanmıyor muydu daha serinin başında? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Ne açlığı yahu :D

Evet dediğin gibi olacak da mangaka hiç saçmalamıyor gibi yazmışsın. Kuma olayında da ölüm döşeğinde idi? Ama dayandı. Ölüm döşeğinde olmadığından değil, mangaka övmek için saçmaladığından. Burada da Killer'ı boş göstermemek için saçmaladı. Aslında bayılmazdı.
Killer'ı boş göstermek istememesi de sayılabilir ama asıl olay Zoro'nun Hyori ile takılması ve hikayenin oraya doğru gitmesi idi. Yoksa Zoro'nun Killer'a karşı %100 performansı ile dövüşmediği herkesçe malumdu. Mangaka Zoro'yu %100'ünü vermemesine ve 2v1 sonucu yara almasına rağmen üstün göstermişse ve Killer'ı tek darbede oyun dışı bırakmışsa Killer'ı zaten yerin dibine sokmuş, Zoro ile arasına dağlar kadar fark koymuştur. Mesele o değil yani.
 
Bu Nami'nin dövüş stili ile alakalı. Bu kız zaten güç unsurlarına hiç bağlı kalmadı. Ama Luffy gibi serideki 3 güç unsurunun 3'ünü de kullanan biri için 3 güç unsuru içinde sayılmayan bir zımbırtı p-up sayılmaz. Hatta zehire karşı komple bir bağışıklığı bile var denemez. Nitekim zehirli balık yiyip Reiju olmasa geberip gideceğini göreli daha çok bir zaman olmadı. Böyle istisna bir savunma mekanizmasını p-up saymak mümkün değil.

Ek olarak p-up dediğin şey genellenebilir bir durumdur. Luffy 100 tane rakiple dövüşse ve 1 tanesinin zehirle ilgisi olsa ne anladım ben bu p-up'tan(!) Luffy'nin seri sonuna kadar işine yaramayacak bir özelliği p-up diye millete yutturmaya çalışıyorsun. Luffy Zoro'yla dövüşüyor diyelim. Hadi bu çocuğun zehire bağışıklığı var de. Ne halta yarayacak Zoro karşısında? Kaido, Bm, X rakip karşısında ne işe yarayacak ?

Luffy'nin senin dediğin arada(Id, Mf) p-up almadığı o kadar belli ki zehiri millete p-up diye yedireceksin maşallah. Luffy fanlarının bu bitten yağ çıkarayım da Luffy'nin yemeklerine katarım modu beni bitiriyor :D Bu kadar düşmeyin lan. Hani insanın ana karakteri savunurken 40 takla atıp kılı 40 yarması çok acınası duruyor dışarıdan bakınca. Yine de sen bilirsin. Zehir p-up diyorsan öyle olsun :ehe:
Zoro'nun zehir gibi sözlerine karşı bağışıklık kazanıyor iştelkasdjflasdf
Yalnız zehir bağışıklığını p-up olarak görmemen çok ilginçmiş reyix.
 
İyide o tartışmanın son haliydi ve tepkisel bie şey değildi. Bunun dışında en güçlü saldırısı ile ciddi tek atabilir. Hatta kendisi karşısına çıksa onada tek atabilir.
Şu tank formu çok uzun hazırlık zamanı istesede Luffyyi aşan bir güç
O formu tıka basa yiyip şişince yaptı. Bir daha göreceğimizi sanmıyorum. Şu an Luffy'nin en güçlü modu Snake Man'dır. Ayrıca kimse tek atmak için en güçlü saldırısını kullanmaz. O kadar fark varsa denk gelen ilk saldırıda indirirsin. En güçlü saldırı en sona bırakılır. Tek atmada Luffy-Bellamy, Kaido-Luffy örneklerinde olduğu gibi dövüş başlamadan biter.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık