Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 979 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saatlerce Chopper'ı Brook'u Nami'yi yakalayamayan Smoothie'yi ve 30 saniyede BM korsanlarını denizin dibine gönderen King'i ve ardından BM ölürse napacuh :( demelerini görünce King'in ne kadar geri planda olduğunu anladım.
Aynı Linlin King'in muadili Queen'e elinin tersiyle vurup yattığı yerden Oshiruko diye sayıklatıyor ama sen bilirsin.
 
sanırım.Yakında

Adamların yıkımcıları+minyatür yıkımcıları var.Hala Cracker>Queen trollünü yapıyor arkadaş xd.Sözde güce saygı duyan tayfanın alt komutanları yıkımcıları iplemiyor ya hani.Arc sonu neye kılıf uydurulacak acaba.Pedro'yla savaşan dediği kişide Pedro'yu adam yerine koymayıp elindeki sopayla tekliyor :D
Bulur onlar yine bir şeyler. Bunca zamandır nasıl ayakta kaldılar sanıyorsun. Birkaç hafta foruma girmezler olur biter.:p
 
Öyle bir kalır ki. Kid fanı bir adam değilim yanlış anlamayın ama Kid'den Kaido öncesi bir şey görmemiz lazım. King bunun için müthiş bir deneme tahtası.
Millet fanı olduğu karakter kaido ile dövüşsün istiyor sen king diyosun. :eek:

Kid vs king olursa sonu kata karşındaki luffy gibi olur. Ayağa kalkacak hali kalmaz ama yener kingi.
 
Spoiler den Kaido ve Big Mom önünde aynı dressrosadaki gibi küçük bir turnuva yapacaklarını anlıyorum. Yıkımcılar vs F6 gibi.Öylemi acaba. :artiz: En azından aksiyon görürüz. Bu da bişey
 
Forumda kalitesizlik arttığı için boş şeylere odaklanılmış.

BM tayfasında bu olayların olmamasının sebebi Kaido'nun direkt güçlü adamlara çöküp, onların iradelerini kırıp adamı yapması yüzünden.

O yüzden bu adamlar 3 felaketten güçsüz olsa da onları indirme amacı güdüyor çünkü adamlar iradeli ve amacı olan tiplerdi. Kaido'dan şamarı yiyip adamı oldular.

Luffy, Kid, Law falan filan Kaido'ya boyun eğseydi onlar da uçan altıda ya da başka pozisyonda olacaktı ve üstleri zorlayacaklardı.

BM tayfasında ise aile kavramı var. Kaido ise ne kadar atarlı eleman varsa dövüp dövüp tayfasına toplamış.

Kaido'nun tayfasında ekstradan 2 nova daha var. Hawkins ve Apoo. Adamın tayfa yapısı farklı. İki tayfayı kıyas etmek anlamsız.

Bu adamların King'i takmama sebebi KK hayali kurarken ya da başka büyük hayaller kurarken Kaido'dan ayarı yiyip adamı olmaları yüzünden. Adam zaten emri dinlemeyen potansiyelli tayfası olan bir kaptanmış. Kaido hayallerini yıkıp adamı yapmış. Bu adam Kaido dışında birini niye dinlesin?

Oda bu mesajları vermeye çalışıyor. Bizim forum neleri konuşuyor yahu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık