Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Koca Ana Korsanları

Zoro hangilerini yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    332
Jack öyle bir darbeyle yıkılmayı bırak, sorunsuz dövüşe devam edebilir saatlerce. Hayvan gibi dayanıklı adam. Bence Ashura'dan da güçlüdür. Ancak Zoro'nun gücünü vurgulamak için neden çok daha güçlü birini koymadı karşısına? 4. komutan veya ayarı biriyle dövüştüğünü gösterse tamam diyeceğim. Şimdi Zoro'nun güç gösterilerini saymaya gerek yok, tabi ki çok güçlü olduğu vurgulandı. Ancak Sağ Kol seviyesi dönmedi ya bu adam. En azından bir komutan almalıydı, Luffy 3 büyük isim indirirken. E almayınca da şimdi King'e yürümesini yadırgıyor insan. Bu konuda açıklamanı daha önceden okumuştum, power up ihtimallerini vs yazmışsın. Onlara itirazım yok. Ancak sorun, hikaye anlatıcılığı açısından bu kadar büyük sıçrama olmaması gerektiği. Yedirmen lazım yani seriye. Mangada hep Zoro'nun antremanını görürüz. Arka planda bir olaydır ama bize göstermeden geçmez. Bak bu adam antreman yapıyor hayvan gibi der Oda. Aynı şekilde dövüşlerden de güçlenerek çıktığını gözümüze sokar. Bunu yapması gerekirdi Zoro için. Yapmadı.
Bence Ashura>=Jack. Ikisi denk karakterler bile olsalar ya da Jack bir parça daha güçlü olsa bile burda vurgulanmak istenen şey Zoro'nun Ashura ya da Jack'ten daha güçlü olması gerektiği. Jack'in gücüne saygı duymayan bir Ashura, Zoro Jack'i yense bile bu ona öyle ekstrem bir şey gelmez. Adamın yolundan gittiği kişi Oden, kendisini duman etti ve Kaido'nun başını alıyordu çünkü.

Zoro'ya çok az dövüş çizdi, evet. Bu konuda haklısın. Daha fazla dövüş çizebilirdi. Umarım bir komutan öncesi Who ile dövüşünü çizer. Beklentim o yönde.

Mangaka Zoro'ya as komutanlar düzeyinde bir dövüş çizmemesi nedeniyle bizim Zoro'nun gücünü anlamamız için izlememiz gereken 2 yol var;
  1. Zoro'nun rakiplerini ne zorlukla aldığı, Zoro'nun rakiplerini alırken gücünün ne kadarını kullandığı
  2. Zoro'nun aldığı rakiplerin seviyesi
Bir 3. seçeneğimiz de dolaylı yollardan elde ettiğimiz veriler ışığında Zoro'yu konumlandırabilme durumumuz.

Bu 3 seçeneği bir bütün olarak değerlendirdiğimizde, Zoro'nun müthiş bir p-up cephanesine sahip olduğunu düşündüğümüzde (ki o konumu da okumuşsun sanırım) ortaya çıkan sonucun mantık çerçevesinde kabul edilebilirliği ve Zoro'nun ortalama seviyesi/yapabilecekleri ortaya çıkar. Hem senin için hem de aklında soru işareti olan diğer arkadaşlar için kendimce bu 3 maddeyi değerlendireyim(her ne kadar çoğu kişi için bu değerlendirmeler benim için zaman kaybı olacak olsa da şu an zamanım var :))

Sondan başlayalım.

3 numara, dolaylı yoldan elde ettiğimiz veriler: Burada bakılması gereken şey Zoro'nun karşılaştığı rakipler karşısında X karakterlerin neler yaptığı, bu rakipleri nasıl yendiği ya da yenmese bile rakibi nasıl karşıladığı, rakibe ne reaksiyon verdiği olmalı. Buna binaen Zoro'nun X karakterlerle birlikte karşılaştığı ortak rakiplere bakalım.

Hody Jones: Bu arkadaş arc boss'uydu. Zoro suyun altında tek attı. Luffy de suyun altında haplı haline karşı mücadele etti. Meyvesi nedeniyle Hody'ye karşı Zoro'dan daha fazla zorlandı, ayıldı bayıldı vs. Burada "Luffy g4 kullansaydı teq atardı" gibi muhabbetlere hiç girmiyorum. Ben de biliyorum tek atacağını. Olanı yorumluyoruz sadece. Sonuç olarak Zoro'dan tek yiyen bir karakter oldu Hody. Bu adamın arc boss'u olması kayda değer bir mesajdı.

Hyouzu: Balıkadam adasından devam edelim. Luffy'nin g2 pistolune sinek ısırığı muamelesi yapıp o kısacık yumruk atma sürecinde Luffy'yi zehirleyen bir adam bu. Luffy'nin, Magellan'dan dolayı zehire karşı bağışıklığı olmasa o adada ne kadar sıkıntı çekeceği bir kenara dursun Luffy bu adama güçlü dedi. Peki Zoro bu adamın haplı haline ne yaptı ? Evet, kurbağa muamelesi yapıp kılıçlarını eline verdikten sonra yaptığı ilk saldırıda tek attı.

Fujitora: Zoro'nun ilk ciddi sınavına karşı ne yaptığına bakalım. @Master of Puppets ilgili kısmı atmış sağolsun. Ondan alıntı yapayım direkt.

Zoro:
Law:

Zoro, Law'dan kaç kat daha güçlü bir yer çekiminin etkisi altındayken amirale kontra çakıyorken Law ne yapabiliyor ? Bu çok net bir biçimde Zoro'nun fiziksel gücünün Law'dan kat ve kat güçlü olduğunun bir göstergesi ve iki karakterin amiral karşısındaki performansıdır. Iki karakter arasındaki diğer güç kıstaslarına girmeye gerek yok. Amacımı başta belirledim. "Ortak rakiplere karşı kim, ne yapmış ?" Olayımız bu.

Şimdi Law Doflamingo'ya karşı dövüştü ya...

Law, Luffy ve Kid'le birlikte çizildi ya...

Meyvesi çok cool ya...
Kaptan ya...

Heh işte bunlar çoğu kişi için Law'ı Zoro'nun önüne koymak için fazlasıyla yeterli sebepler. Çünkü bu insanlar artistik patinaj sever ama asıl olan şeylere bakmazlar. Aslında neler olmuş özet geçelim.

Evet, Law Doflamingo'ya karşı 2 kez dövüştü. Birinde yanağına sadece çizik atabildi ve dalga geçilircesine yenildi. Diğerinde daha kötüsü oldu ve Mingo kolunu eline verdi. Law'ın Mingo karşısında yapabildiği en etkili ve büyük icraat ise Luffy'den yardım alarak yaptığı gamma knife saldırısı oldu. Bunu yardım alarak yaptı çünkü tek başına yapacak kapasitesi yoktu.

Evet, Law Luffy ve Kid'le birlikte çizildi amaaaaaa! Bu denk oldukları anlamına hiçbir zaman gelmedi. Bunun en çarpıcı örneği Law ve Luffy'nin Mingo karşısındaki performansıdır. Başka da bir şey söylemeye gerek yoktur.

Law'ın meyvesi iyi mi ? Bence değil. 2v1, 3v1 yapıyorsundur; çoh güseldir. Ama teke tekte birçok dezavantajı olan, haki ile karşı tedbirlerinin alınabileceği bir meyvedir. Nitekim Law, o çok övülen meyvesi ile Mingo'ya karşı hiçbir cacık yapamıştır.

Evet, Law kaptan. Bunun bire bir dövüşte ne önemi var ? Kaptansın diye ekstra haki mi iniyor sana göklerden? Fiziksel güç mü kasıyorsun ekstra ? Nedir ? Bu bir mevzu.. Başka bir mevzu da Law kime kaptanlık yapıyor ? Evet, alayını toplasan Franky'nin ezeceği bir sirk kaçkını topluluğa. Geçelim efendim geçelim. Ayrıca bu kaptan mevzusuna farklı örnekler de var. Ona da değinecem. Ahanda değiniyorum.

Hawkins:

Zoro vs. Hawkins

http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/91/913/page/1

Law vs. Hawkins


Zoro'nun Hawkins'in iyi kartına karşı canını alırken hangi şartlarda olduğuna ve aldığı hasara bakın bir de Law'ın Hawkins'le olan dövüşündeki yüzüne gözüne bakın.

Law'ın da 918. Bölümde Hawkins'ten kolaylıkla can aldığının farkındayım. Fakat teke tekte kalınca kan içinde kalan bir Law karşımıza çıkıyor. Yani sonuç olarak Zoro, Hawkins'in seçtiği "iyi karta" karşı Tama'yı korumak zorunda olmasına rağmen yara alırken Law'ın herhangi bir handikapı olmamasına rağmen Law yaralanıyor.

Ve en sevdiğim kısımmmm. Hawkins kaptan! :byee:

2 numara, alınan rakiplerin seviyesi: Pica'yla başlayalım. Burada 3 alt başlık var.
  1. Ilk 3 komutanı saymazsak bu zamana kadar Pica gibi devasa bir tahrip gücü olan kaç tane komutan gördük?
  2. Kaç tane komutan Pica gibi devasa bir kaya kütlesini imha edecek bir saldırı gücüne sahip ?
  3. Pica'yı yenme ihtimali olan bu komutanlardan kaçı, gücünün büyük bir kısmını saklayarak Pica'yı yenebilir ?
https://1.bp.blogspot.com/-X3_RuKWz...4_JMlu40iOPnkBMZONUvwCLcBGAsYHQ/s1600/010.jpg

Şunu yapabilecek komutan sayısı Yk3'ler dahil sayılıdır. O çok övülen çakma Ace, Sabo borusu var ya.. Kolezyumu parçaladı diye öven bir ton adam vardı bunu. Kolezyum dediğimiz yer Pica'nın beline bile gelmiyor ve Sabo'nun parçaladı kısım kolezyumun en fazla yarısı kadar bir alan. Zoro bu alanın kat ve kat fazlasını çok kasmadan kesip atıyor. Ama sorsan Zoro kağıt kesiyor derler. Öyle bir b*k atma çabası.

Killer: Kaptan olmadığı halde supernova olmayı başarmış iki kişiden biri. Zoro, Killer olayında da Hawkins olayında olduğu gibi handikaplı durumdaydı. 2v1 dövüşmesi nedeniyle hasar alan Zoro açlık ve kan kaybı nedeniyle bayıldı. Buna rağmen Killer'a soktuğu orağı vücudundan çıkartmayarak net bir üstünlük sağlayıp tek attı. Yine tek ve bu adam da bir süpernova! Law ya da X nova, başka bir novaya handikaplı olduğu halde tek atsa o novayı arşa koyacak adamlar, söz konusu Zoro olunca yine b*k atma yarışına giriyor. Aslında adamlar da haklı. Zoro'nun rakiplerine tek atması o kadar alışılagelmiş bir olay oldu ki Zoro’nun tek attığı adamlar güçsüzdür psikolojisine girdiler :oleyo:

1 numara, Zoro'nun rakiplerini ne zorlukla aldığı

Bu konu zaten aşikar. Görüneni izah etmeye fazla gerek yok. Burda bir toparlama yapayım ve Ashura'ya değineyim biraz.

Zoro tüm handikaplarına rağmen rakiplerinin %90'ına tek atan bir karakter. Bunun seride eşi benzeri olmaması bir yana Zoro'nun bunları yaparken gücünün büyük bir bölümünü saklıyor olması da eşi benzeri olmayan bir olay. Düşünün ki Luffy rakiplerine g3'le dalıp g4'ü saklı tutuyor. Zoro'nun olayının anlaşılması açısından veriyorum bu örneği.

Zoro'nun 2 yıllık arada neredeyse tüm tekniklerini geliştirdiğini ve bu teknikleri bitirici saldırılar olarak kullandığını gördük. Peki ya Ashura ? Zoro bu tekniğini de geliştirmemiş midir ? Şüphesiz ki geliştirmiştir. Bu tekniğin hem geliştirildiğini hem de hakiyle harmanlandığını düşündüğümüzde ve Zoro'nun hali hazırdaki tekniklerinin muazzam hasar gücü düşünüldüğünde Ashura'yla birlikte ortaya ne denli bir gücün çıkacağını hayal etmek işten bile değil. Zoro Enma kullansın ya da kullanmasın bu teknik cebinde ve saklı olarak duruyordu.

Tüm yazdıklarımı bir bütün olarak değerlendirip Zoro'nun saklı ve en büyük gücü olan Ashura'yı kullandığını ve alacağı p-up'ların fazlalığını düşünmek lazım. Zoro'nun şu anki %100 gücü Yk3, belki de Yk2 almaya yetecek olan Zoro'nun dövüş içinde alacağı bir p-up'la sağ kol alması gayet olası bir durum.
 
Bence Ashura>=Jack. Ikisi denk karakterler bile olsalar ya da Jack bir parça daha güçlü olsa bile burda vurgulanmak istenen şey Zoro'nun Ashura ya da Jack'ten daha güçlü olması gerektiği. Jack'in gücüne saygı duymayan bir Ashura, Zoro Jack'i yense bile bu ona öyle ekstrem bir şey gelmez. Adamın yolundan gittiği kişi Oden, kendisini duman etti ve Kaido'nun başını alıyordu çünkü.

Zoro'ya çok az dövüş çizdi, evet. Bu konuda haklısın. Daha fazla dövüş çizebilirdi. Umarım bir komutan öncesi Who ile dövüşünü çizer. Beklentim o yönde.

Mangaka Zoro'ya as komutanlar düzeyinde bir dövüş çizmemesi nedeniyle bizim Zoro'nun gücünü anlamamız için izlememiz gereken 2 yol var;
  1. Zoro'nun rakiplerini ne zorlukla aldığı, Zoro'nun rakiplerini alırken gücünün ne kadarını kullandığı
  2. Zoro'nun aldığı rakiplerin seviyesi
Bir 3. seçeneğimiz de dolaylı yollardan elde ettiğimiz veriler ışığında Zoro'yu konumlandırabilme durumumuz.

Bu 3 seçeneği bir bütün olarak değerlendirdiğimizde, Zoro'nun müthiş bir p-up cephanesine sahip olduğunu düşündüğümüzde (ki o konumu da okumuşsun sanırım) ortaya çıkan sonucun mantık çerçevesinde kabul edilebilirliği ve Zoro'nun ortalama seviyesi/yapabilecekleri ortaya çıkar. Hem senin için hem de aklında soru işareti olan diğer arkadaşlar için kendimce bu 3 maddeyi değerlendireyim(her ne kadar çoğu kişi için bu değerlendirmeler benim için zaman kaybı olacak olsa da şu an zamanım var :))

Sondan başlayalım.

3 numara, dolaylı yoldan elde ettiğimiz veriler: Burada bakılması gereken şey Zoro'nun karşılaştığı rakipler karşısında X karakterlerin neler yaptığı, bu rakipleri nasıl yendiği ya da yenmese bile rakibi nasıl karşıladığı, rakibe ne reaksiyon verdiği olmalı. Buna binaen Zoro'nun X karakterlerle birlikte karşılaştığı ortak rakiplere bakalım.

Hody Jones: Bu arkadaş arc boss'uydu. Zoro suyun altında tek attı. Luffy de suyun altında haplı haline karşı mücadele etti. Meyvesi nedeniyle Hody'ye karşı Zoro'dan daha fazla zorlandı, ayıldı bayıldı vs. Burada "Luffy g4 kullansaydı teq atardı" gibi muhabbetlere hiç girmiyorum. Ben de biliyorum tek atacağını. Olanı yorumluyoruz sadece. Sonuç olarak Zoro'dan tek yiyen bir karakter oldu Hody. Bu adamın arc boss'u olması kayda değer bir mesajdı.

Hyouzu: Balıkadam adasından devam edelim. Luffy'nin g2 pistolune sinek ısırığı muamelesi yapıp o kısacık yumruk atma sürecinde Luffy'yi zehirleyen bir adam bu. Luffy'nin, Magellan'dan dolayı zehire karşı bağışıklığı olmasa o adada ne kadar sıkıntı çekeceği bir kenara dursun Luffy bu adama güçlü dedi. Peki Zoro bu adamın haplı haline ne yaptı ? Evet, kurbağa muamelesi yapıp kılıçlarını eline verdikten sonra yaptığı ilk saldırıda tek attı.

Fujitora: Zoro'nun ilk ciddi sınavına karşı ne yaptığına bakalım. @Master of Puppets ilgili kısmı atmış sağolsun. Ondan alıntı yapayım direkt.



Zoro, Law'dan kaç kat daha güçlü bir yer çekiminin etkisi altındayken amirale kontra çakıyorken Law ne yapabiliyor ? Bu çok net bir biçimde Zoro'nun fiziksel gücünün Law'dan kat ve kat güçlü olduğunun bir göstergesi ve iki karakterin amiral karşısındaki performansıdır. Iki karakter arasındaki diğer güç kıstaslarına girmeye gerek yok. Amacımı başta belirledim. "Ortak rakiplere karşı kim, ne yapmış ?" Olayımız bu.

Şimdi Law Doflamingo'ya karşı dövüştü ya...

Law, Luffy ve Kid'le birlikte çizildi ya...

Meyvesi çok cool ya...
Kaptan ya...

Heh işte bunlar çoğu kişi için Law'ı Zoro'nun önüne koymak için fazlasıyla yeterli sebepler. Çünkü bu insanlar artistik patinaj sever ama asıl olan şeylere bakmazlar. Aslında neler olmuş özet geçelim.

Evet, Law Doflamingo'ya karşı 2 kez dövüştü. Birinde yanağına sadece çizik atabildi ve dalga geçilircesine yenildi. Diğerinde daha kötüsü oldu ve Mingo kolunu eline verdi. Law'ın Mingo karşısında yapabildiği en etkili ve büyük icraat ise Luffy'den yardım alarak yaptığı gamma knife saldırısı oldu. Bunu yardım alarak yaptı çünkü tek başına yapacak kapasitesi yoktu.

Evet, Law Luffy ve Kid'le birlikte çizildi amaaaaaa! Bu denk oldukları anlamına hiçbir zaman gelmedi. Bunun en çarpıcı örneği Law ve Luffy'nin Mingo karşısındaki performansıdır. Başka da bir şey söylemeye gerek yoktur.

Law'ın meyvesi iyi mi ? Bence değil. 2v1, 3v1 yapıyorsundur; çoh güseldir. Ama teke tekte birçok dezavantajı olan, haki ile karşı tedbirlerinin alınabileceği bir meyvedir. Nitekim Law, o çok övülen meyvesi ile Mingo'ya karşı hiçbir cacık yapamıştır.

Evet, Law kaptan. Bunun bire bir dövüşte ne önemi var ? Kaptansın diye ekstra haki mi iniyor sana göklerden? Fiziksel güç mü kasıyorsun ekstra ? Nedir ? Bu bir mevzu.. Başka bir mevzu da Law kime kaptanlık yapıyor ? Evet, alayını toplasan Franky'nin ezeceği bir sirk kaçkını topluluğa. Geçelim efendim geçelim. Ayrıca bu kaptan mevzusuna farklı örnekler de var. Ona da değinecem. Ahanda değiniyorum.

Hawkins:

Zoro vs. Hawkins

http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/91/913/page/1

Law vs. Hawkins


Zoro'nun Hawkins'in iyi kartına karşı canını alırken hangi şartlarda olduğuna ve aldığı hasara bakın bir de Law'ın Hawkins'le olan dövüşündeki yüzüne gözüne bakın.

Law'ın da 918. Bölümde Hawkins'ten kolaylıkla can aldığının farkındayım. Fakat teke tekte kalınca kan içinde kalan bir Law karşımıza çıkıyor. Yani sonuç olarak Zoro, Hawkins'in seçtiği "iyi karta" karşı Tama'yı korumak zorunda olmasına rağmen yara alırken Law'ın herhangi bir handikapı olmamasına rağmen Law yaralanıyor.

Ve en sevdiğim kısımmmm. Hawkins kaptan! :byee:

2 numara, alınan rakiplerin seviyesi: Pica'yla başlayalım. Burada 3 alt başlık var.
  1. Ilk 3 komutanı saymazsak bu zamana kadar Pica gibi devasa bir tahrip gücü olan kaç tane komutan gördük?
  2. Kaç tane komutan Pica gibi devasa bir kaya kütlesini imha edecek bir saldırı gücüne sahip ?
  3. Pica'yı yenme ihtimali olan bu komutanlardan kaçı, gücünün büyük bir kısmını saklayarak Pica'yı yenebilir ?
https://1.bp.blogspot.com/-X3_RuKWz...4_JMlu40iOPnkBMZONUvwCLcBGAsYHQ/s1600/010.jpg

Şunu yapabilecek komutan sayısı Yk3'ler dahil sayılıdır. O çok övülen çakma Ace, Sabo borusu var ya.. Kolezyumu parçaladı diye öven bir ton adam vardı bunu. Kolezyum dediğimiz yer Pica'nın beline bile gelmiyor ve Sabo'nun parçaladı kısım kolezyumun en fazla yarısı kadar bir alan. Zoro bu alanın kat ve kat fazlasını çok kasmadan kesip atıyor. Ama sorsan Zoro kağıt kesiyor derler. Öyle bir b*k atma çabası.

Killer: Kaptan olmadığı halde supernova olmayı başarmış iki kişiden biri. Zoro, Killer olayında da Hawkins olayında olduğu gibi handikaplı durumdaydı. 2v1 dövüşmesi nedeniyle hasar alan Zoro açlık ve kan kaybı nedeniyle bayıldı. Buna rağmen Killer'a soktuğu orağı vücudundan çıkartmayarak net bir üstünlük sağlayıp tek attı. Yine tek ve bu adam da bir süpernova! Law ya da X nova, başka bir novaya handikaplı olduğu halde tek atsa o novayı arşa koyacak adamlar, söz konusu Zoro olunca yine b*k atma yarışına giriyor. Aslında adamlar da haklı. Zoro'nun rakiplerine tek atması o kadar alışılagelmiş bir olay oldu ki Zoro’nun tek attığı adamlar güçsüzdür psikolojisine girdiler :oleyo:

1 numara, Zoro'nun rakiplerini ne zorlukla aldığı

Bu konu zaten aşikar. Görüneni izah etmeye fazla gerek yok. Burda bir toparlama yapayım ve Ashura'ya değineyim biraz.

Zoro tüm handikaplarına rağmen rakiplerinin %90'ına tek atan bir karakter. Bunun seride eşi benzeri olmaması bir yana Zoro'nun bunları yaparken gücünün büyük bir bölümünü saklıyor olması da eşi benzeri olmayan bir olay. Düşünün ki Luffy rakiplerine g3'le dalıp g4'ü saklı tutuyor. Zoro'nun olayının anlaşılması açısından veriyorum bu örneği.

Zoro'nun 2 yıllık arada neredeyse tüm tekniklerini geliştirdiğini ve bu teknikleri bitirici saldırılar olarak kullandığını gördük. Peki ya Ashura ? Zoro bu tekniğini de geliştirmemiş midir ? Şüphesiz ki geliştirmiştir. Bu tekniğin hem geliştirildiğini hem de hakiyle harmanlandığını düşündüğümüzde ve Zoro'nun hali hazırdaki tekniklerinin muazzam hasar gücü düşünüldüğünde Ashura'yla birlikte ortaya ne denli bir gücün çıkacağını hayal etmek işten bile değil. Zoro Enma kullansın ya da kullanmasın bu teknik cebinde ve saklı olarak duruyordu.

Tüm yazdıklarımı bir bütün olarak değerlendirip Zoro'nun saklı ve en büyük gücü olan Ashura'yı kullandığını ve alacağı p-up'ların fazlalığını düşünmek lazım. Zoro'nun şu anki %100 gücü Yk3, belki de Yk2 almaya yetecek olan Zoro'nun dövüş içinde alacağı bir p-up'la sağ kol alması gayet olası bir durum.

Antrenmanlı gelmiş bu sefer.:ehe:
 
Vista 5. tümen ama güç sıralamasında 5. adam değil, Ace'in 2. adam olmadığı gibi. Flashbackle de bu durum zaten iyice açığa çıktı. E. Oda çıkıp WB'nin tayfasında tümenler güçlere göre sıralı değil demedi mi direkt? E hemfikiriz bu konuda. Benim Fossa dememin sebebi Fossa'nın 8. seviye adam olarka görmem, yoksa kaçıncı tümen onu bile hatırlamıyorum.
Vista olsa yapardı çünkü ben Vista'yı 3. adam olarak görüyorum o tayfadaki, Ace'i de WB'nin Snack'i olarak. Vista gayet yapabilir, Fuji de odaklansa Vista'yı tokatlar. Buradan ne çıkardığını anlamadım bile. Benim çıkardığım Zoro 8. adam falan değildir bir Yonko ordusunda.
Seninle benim aramdaki en büyük fiki ayrımı, senin Zoro'ya köpek çekmen. Zoro ile Luffy arasında öyle ahım şahım bir fark yoktur diyorum ben, sen ise vardır diyorsun.
Bence bunun en büyük sebebi aptal animasyon şirketinin Kaku dövüşünü 50 bölüm yapması. Halbuki mangayı okursanız bayağı zorlanmadan tokatlayıp geçiyor kakuyu:
https://manga4life.com/read-online/One-Piece-chapter-416.html#
https://manga4life.com/read-online/One-Piece-chapter-417.html
Dövüş bitince de sapa sağlam ortamdan ayrılıyor.
Kaku'ya her kılasmanda BTFO çekiyor, ama animeyi izlesen sanarsın ki götünden kan akıtarak aldı, öyle bi' şey yok.
Luffy de Rob Lucci'ye karşı fiziksel felç geçirerek kazanınca uff çaktı geçti Zoro'yu algısı oluşuyor.
E. Oda en güzel mesajı Zoro'nun arc bossuna tek atıp geçmesi ile verdi de, neyse...
Bi oscar olsada sana versem MOP, helal :alkis:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık