Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
We see all Flying Six members in this chapter. - Two members of the Flying Six are girls, and they are beautiful. - Flying Six names (excluding X Drake and Page One) come from british, hungarian and japanese card games. - No Flying Six bounties. - Someone from Flying Six has a mask (or maybe someone that appears in the chapter, it's not clear). - We can't see Numbers but there are some dialogues with them.
- Black Maria is the name of one of the Flying Six

https://worstgen.alwaysdata.net/forum/threads/one-piece-spoilers-the-waiting-room.5/page-2111

Şimdiye kadar bunları paylaşmış spoiler olarak. Linkten spoilerın paylaşıldığı siteye ve konuya gidebilirsiniz.

Yalnız bakınca bunların söylediği şeyleri Smoker 1 gün önceden söylemiş. Bazı detaylar dışında. Güzel kızlar gibi heyecan oluşsun istedi herhalde.
 
Bir sonraki sayıda savaş başlayacak sanırsam, galiba, herhalde...ilk etapta saflar belirlendi gibi bu sayı tamamen kaido tarafını gösteriyor.Ekstra bir takviye ekip yok galiba.
Ben kaidonun baskın haberi karşısında direk dalacağını düşünmüştüm (herhal rakipleri küçümsüyor yada misafirlere ayıp olmasın son kadehte bitsin ondan sonra dalacak reis) (Oda kaidonun oğlundan nasıl nemalanacak merak ediyorum. Eğer simsar ise beklentilerin aksine ciddi bir rakip, lanet bir adam, aksi bir velet çıkabilir)

Belli ki Oda adım adım hareket edecek savaşın ilk etabı bizimkiler ile çerçöp, numbers ve uçan altılı arasında olacak ( drake bizimkilerin safına geçer yada pusuda doğru zamanı bekler).Bu durumda biraz itiş kakıştan sonra kaptanlar, zoro, sanji, kınlardan birileri ilerler... geride vs ler oluşur.
Toptan yenip ilerleme olacağına ihtimal vermiyorum

BM savaştan habersiz şeker keyfi yapacak gibi Kaido anayı savaşın dışında tutmak isteyecek son kerteye kadar. Bu bir şeref meselesi üç tane çaylak bir yonkoya kendi evinde baskın yapacak.İki yonko bunları adamdan sayıp karşısına dikilecek Kaido insan içine çıkamaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık