Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Zoro mu Güç Artışılarını Hak Etmeden Aldı, Yoksa Luffy mi?

Hangisi beleş power upla geldi

  • Monkey d luffy

    Kullanılan: 30 15.0%
  • Roronoa Zoro

    Kullanılan: 40 20.0%
  • Her ikiside hakkıyla geldi

    Kullanılan: 102 51.0%
  • Her ikiside beleş power upla geldiler

    Kullanılan: 28 14.0%

  • Kullanılan toplam oy
    200
Enma'nın olayı laf dinlememesi. Zoro elindeki diğer kılıçlarla veya Shusui ile de çok rahat bir şekilde o falezi keserdi. Burada Zoro power-up'tan çok handikap almış gibi, en azından Enma'ya tam manasıyla söz geçirene kadar. Kılıç, kılıç ustasının istediğini kesmeli, her önüne geleni kesmekle kılıç ustasını da gereksiz yere yormuş olacak. Gerçi Zoro bir haftada enmayı evcilleştirmiştir diye düşünüyorum.
Sandai ve Shuusui de öyleydi başlarda(Wado diğerlerine göre ezik kalıyor nedense) ama sonra ne oldu bacadan kurtardı adamı, ya Sandai olmasaydı belki Zoro hala o bacadaydı özdeşleşmişti bacayla.:alkis: Kılıçlar yarış atları gibi ama Sihirli kılıçlar arap atı gibi deh dedirtiyor adama Zoronun Mihawk tarafından kırılan kılıçları mesela sütcü beygirleri bunlarla en iyi jokey bile iş yapamaz az koştursa çatlarlar. Zoro kendi koşsa hayatta bi at geçemez ki bu sütcü beygiri dahi olsa ve buda kılıcın avantajıdır. Bence Enmadan sonra Sandai da alırsa Zoro Wado üvey evlat muamelesi görür, umarım Wadonunda bi gücü ortaya çıkar yoksa Zorodaki en ezik kılıç olur.:cool:
 
Enma zoro nun güclenmesi icin bir item görevi görüyor yani power up değil sadece zoro nun kisa sürede güclenmesini sağlayacak bir arac zoro enma'yı tamamen kontrol edebildiğinde bir işlevi kalmicak yani o saaten sonra enma'nın yerini nidai kitetsu alsa zori güc kaybetmicek.
 

Üye silindi 1004

Japonca Luffy, beleş demekmiş bilmeyenler için Japonca 101.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık