Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beyazbıyık Korsanları vs. Marineford Denizciler

Savaşı hangi taraf kanazır?


  • Kullanılan toplam oy
    214
Franky için hayatta demezler hacı bunu.Sanji beklenilen kadar güçlü olursa diyebilirler tabii ki.Ordaki mevzu gayet seviyeyle alakalı bir şey.Tıpkı Roger'ın fodder denizciyi dövüp Garp ve Sengoku gibi çok güçlü adamları getirin demesindeki mevzu gibi.
Bu konuda aynı fikirde değiliz michirou. Neyse galp
 
Wb tek hepsini alır zaten diğerleri fazla olmuş :oleyo2:

Tabi dövüşü Oda gibi bir liboş çizmiyorsa, yok kalbi tuttu yok oğlu ihanet edip kılıç sapladı he ya he :artiz:
 
Enteresan konu olmuş bu haliyle savaş çok daha zorlu geçecektir. Wb tarafının çöpleri daha ağır basıyor ve bu konuda avantajlılar ama bu kadar yüksek seviyeli bir savaşın kaderini çöpler belirleyebilir mi? Hiç sanmıyorum. Denizcilerin hayvani 5'lisinin hepsi karşılaşacakları rakipleri yenecektir. En kritik durumda olan Garp olur(kendisi Wb ile savaşacağı için) ama diğerleri kalan çöplerin fişini çekecek kadar sağlam kalır. Denizciler diyorum ben tabi Momo'yu da çöp saydım. Bu velede zerre sempatim yok. Ama babası gibi bir şey olursa savaşın sonucu değişebilir.
 
Wb korsanlarında sayısal üstünlük fazla. O yüzden onlar alır diyorum.

Sengoku ile Garp'ı Wb ve Oden ile eşleştirsek

3 amirale karşı, 9 kın (5 tanesi güçlü.) Jinbe, Marco, Jozu, Teach, Ace, Vista. Bunlara karşı 3 amiral ve diğer koramiraller direnemez diye düşünüyorum.
 
Şu konudan denizcilere oy çıkmasını geçtim denizcileri öne geçirecek kadar oy çıkması kıyametin geldiğinin belirtisidir. Acaba geliyor mu diyordum ama bugün şüphelerim tamamen yok oldu. Kesin kopacak.
 
Shichiler kalktığında yuh dedim ama Garp ve Sengoku savaşa giriyorsa işler değişir.Sengoku zaten WB'yi tutar.Garp da Odenle ilgilenir şapala şupala.Sonuç pek değişmez ama Denizciler daha çok kayıp verir ve adanın yıkılma olasalığı yüksek.Sengokunun şok dalgaları da WB depremleri kadar güçlü
Bunu ilk defa duyuyorum. Bir yaşıma daha girdim yahu :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık