Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Koronavirüs Konusu

Karar doğru ama açıklandığı saat felaket. Yine ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bundan 3 saat önce Bilim Kurulu toplandı, Sağlık Bakanı açıklama yaptı; hiçbir şey yoktu. Kim aldı bu kararı, bu saatte?

Sorduğuma bakmayın, cevabını biliyorum.:oops:
Harbi bak gerizekalılar.

Girdiğim market 20 metrekare yanyana 3-4 kişi var 20metrekare de içeride 30-40 kişi ne kasiyer de ne de müşteriler de maske yok. Kuyrukta var yüz kişi. Sinirler gergin öksürenler var, tartışanlar var.

Şimdiye kadar bu market yağmasına hep millete suç bulurdum. Adamlar akıllıymış valla. Pazartesi ilk işim gideceğim markete ne bulursam dolduracağım eve.
 
Aniden akşam ebesi diyerek dokunup kaçan veletler gibi bir devletimiz var. İki günlük yasak halkın büyük çoğunluğuna koymaz ama yaşlısı, hastası, çocuğu olan aileler büyük sıkıntı yaşayabilir. Milletin şu anda marketlere hücum edip hastalığa yakalanma riskini hayvan gibi arttırdığını da es geçmemek lazım. Ne diyelim hayırlısı olsun.
 
Umarım yasağın açıklanması ile beraber diyanet önderliğinde ülkeye güzel bir koruyucu dua okunmuştur. Böylece panik yapıp maskesiz korumasız sokağa çıkanlar, sadece bugüne özel virüsten korunmuş olur. Eğer bunu düşünüp yaptılarsa devletimize helal olsun. Muhteşem bir planlama yapılmış olur...
 
Su alın su bırakın ekmeği falan makarna yersiniz susuz yaşayamazsınız
Öğrencilik günlerinin getirdikleri :D
 
Merak ediyorum da acaba bizim marketlerin ve bakkalların önüne de doluşmuş mudur insanlar. Sizin ikame ettiğiniz yerler cadde üzeri mi beyler.
 
Fırınlar, marketler falan açık kalacakmış. Önce genelgeyi yayınlasalar bu aptallık olmazdı :d
Ben bunun için mi adamın birisini dövecektim. Ya tam sinirim geçiyor bunlar yine saçmalıyorlar.

Merak ediyorum da acaba bizim marketlerin ve bakkalların önüne de doluşmuş mudur insanlar. Sizin ikame ettiğiniz yerler cadde üzeri mi beyler.
Ben bildiğin kartalda mahalle arasında ki bir bakkalda yaşadım yazdıklarımı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık