Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koca Ana Korsanları geri gelmiştir. Bu adamlar adaya en yakın grup olmasına rağmen kimse gelmelerine ihtimal dahi vermiyor. Taraflar toplanmaya başlandı.
 
Shanks'ın tayfasının ödüllerinin kaptana yakın olmasıyla alakalı olduğunu sanmıyorum ben ya.Tüm tayfasının ödülü yakın olamaz zaten düz mantıkla.Beckman'ın ki yakın olsun diyelim.Sırf Beckman için de gidip ödülleri göz önüne alındığında en dengeli tayfa denmez herhalde :D Bu adamlar birbirlerine yakın güçte çıkarsa bile en güçlü tayfa olmalarına yeter gibi.Ama hepsi Shanks'a yakın çıkarsa Shanks'ın aşırı zayıf falan olması lazım :D Ki en güçlü tayfa çok büyük ihtimal Shanks'ın tayfa zaten.Oyaji'nin ödülü 5küsür olduğu için Marco'nun Beckman'dan daha fazla ödüle sahip olduğunu düşünüyorum ben :D
Hepsi değil canım :d haliyle en yakın Beckman olacak ama bu yakınlık diğer yonkolarınkine göre daha fazla olacak. Aynı yakınlık Beckman ile yc2 arasında da olacak. Yani aman aman fark çıkmayacak.

Olabilir ya sonuçta WB'nin tayfası :D
 
Seneler içinde birçok teori ortaya atıldı ve bu teoriler içerisinde özellikle 3 sürpriz isim Kaido tarafına katılıyordu.
Tabiki de efsane üçlü geldi ;
Morgan, Gin ve Don krieg.
Sanji ve Gin'in dövüşleri yarıda kesilmişti. Sanji fena dayak yiyordu gerçi ama o dövüşün tamamlanması gerekiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık