Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 976 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma ne geldi. Bu Zoronun sandai kitetsu smothi ile dövüşürken yok olacak. Smothi kılıcın suyunu çıkaracak ve kılıç çöp olacak. Zoro da nidaiyi alacak. Bir de kingi indirir. Böylece hem kaidonun hem de bigmom tayfasının en güçlü kılıç ustalarını yenmiş olacak Zoro.
Kingi yenmesi mümkün değil.Ultra bir p up almadığı sürece mümkün değil.
 
Salgın hastalık yüzünden devam etmeyebilir doğru. Evde oturup ne yapacak? Manga mı çizecek? Bunun yerine ara verip dışarıda sosyalleşerek bu süreci hasarsız atlatabilir.

Sarkastik seni.
Yazdığım şeyin sarkastiklikle ne alakası var onu çözemedim(sarkastik kelimesinin anlamını Google yazmadan bilebilecek bir adam olduğundan da emin değilim) ama ukalalığın vücut bulmuş hali olabilirsin.Adam oturup çizip mangayı okurun evine tek başına dağıtıyor değilmi seni çok bilmiş.Bu manganın editörlüğünü yapan ,basan,dağıtan ve diğer işleri yapan hiç çalışan emekçi yok ve bunlar için önlem bazında bir süre işlerin durması gündeme gelemez değil mi.Tüm dünyada önlemler alınmış ve hayat durmuşken bu mangaka önlem almaz değilmi yani böyle bir ihtimal yok öylemi.Şu çok bilmiş ukalalığınız beni öldürüyor biraz kibar ol kibarca anlatmışım sana olayı sarkastik diyorsun biraz sakin olun biraz kibar olmayı deneyin ağzından çıkanı kulağın duysun biraz ukalalığını bastır.Senden bu forumda az genelde insanlar ne yazacağını tartıp yazıyor ama her yerde istisnalar oluyor işte.Bana bir şey yazma muhatabım değilsin artık ben bu tür kısır tartışmaları sevmiyorum yazsanda cevap alamayacaksın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık