Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş keseden sallamalar :hıh: Çıkar göster desem ben öyle tıhmın edirim diceksin xD Kılıç sayısı ve güç ile ilgili bir durum yok opda Zoro'nun tarzı bu sadece kendisine has.
Hemen ağzına alma konusuna gelirsek millet seninkinin adını bile bilmiyor ama Zoro'nun kılıç ağzında şov yaptığını biliyor anadın sen onu :ehe:


İsimsiz kılıçlarla aldığı çok dövüşü vardır, biri kullanılan alet diğeri ise şeytan meyvesi :artiz:
La başta tek kılıçlı idi. Sonra iki yaptı yetmedi üçe çıkardı. Nasıl Zoro fanısın sen la. Baştan beri sanki üç kılıçlı idi gibi yorum yapma.:D Millet tek kılıç ile efsane olur. Zoro ise değişe değişe gider.
 
Böyle bir bilgi yok. Zoro kafayı takmıştı Kuina'ya, onu yenmek için günde kaç saat çalışıyordu Oda bilir artık.
Öldürmek istemiyor da, yenmek istemediğine dair bir şey hatırlamıyorum. Kuina'yı silahsızlandırması yeterli. Tabii o açıdan gidersek, şu da olabilir; Kuina'ya karşı ekstra duygular beslediği için ona karşı zayıf kalıyor da diyebiliriz. Belki Kuina yaşasaydı bu 2000 olacaktı sana 20000. :) Tabii o sıralar aralarında seviye farkı olduğu için de olabilir.
Olabilir, hatırlamıyorum pek. Analizcilere sormak lazım. :D
 
Enma'lı Zoro Shuusui kullanan Zoro'nun büyük ihtimal kafasına kafasına vurur. :gamyon:Arc içinde bir kılıç daha alabilir gibi, Luffy'nin kullandığı bir kılıç vardı. Elinde tutup yumruk ata ata dövüyordu milleti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık