Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marshall D Teach vs. Charlotte Katakuri

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    218
Teach'in aldığı ace çok büyütülüyor. Zaten oda bile wb komutanlarinin siralamasinin gucle alakali olmadigini söyledi. Bence sıralama şöyle;
1-marco
2- Vista
3-Jozu
4-ace
 
Yami teach 3.komutanları alırmı ? mesala jozuyu yenebilir miydi jackı crackerı ?
İşte bu soruyu sorduracak kadar forum algısı yapılmış zamanında.

Ben karasakalın bir zamanlar Marco'dan güçlü olduğuna eminim.Meyvesiz elinde tırmık olduğu zamanlar liderleri gibi tasvir ediliyor.Marco sağda Jozu solda.O haliyle Shanks'e tırmığı atıyor.Yani bu adam Marco gençken ondan güçlü biriydi.Günümüzde Marco o halinden bu zamana ne kadar güçlendi bilemem.Ama geçmişte o üçlü sahnenin olduğu sıra Marco'dan güçlü olduğuna %100 eminim.Bu durum Shanks'e yara verebilmesini de açıklıyor.

Düşünün işte meyve kullanmadan o elindeki silahla bir zamanlar belki sağ kol edebilecek yada o ayara yakın bir güce sahipmiş zaten bu adam.Gücünü saklamış o ayrı konu.

Bunların üzerine 2 meyve yiyor da öyle imparator oluyor.Teach ilk meyveyi yemesiyle birlikte amirallere denk olsa şaşırmam kısacası.

Ace ile değerlendiriliyor garipçe.İyi de bu adamın kıstası Ace değil ki marineford savaşında ikinci meyveyi alana kadar yaptıklarına bakılması lazım.
 
Allah allah Kata'ya daha fazla oy çıkmış.
Foruma göre; 2 Amiral 1 Yonkou alamaz. Sonra 3 Supernova 1 Yonkou alır. Ama 1 Amiral 4 Supernova alıyor. 1 Supernova 1 YC alırken, 1 YC' de 1 Yonkou alabiliyor. Ortalık ellialti olmuş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık