Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 975: Kin'emon'un Planı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Kaidonun ataklarını durdurbilecek bi kid var gibi orda. Kid savunma, Luffy saldırı, Law da asansör işte oraya ışınla buraya çek. Bence Kid, Kaidonun sopayı çekip çalarsa net bu arcın en iyisi olur.
Kid ancak eziklerin sopasını alır. Ne abarttınız adamın meyvesini. Fujininki daha beter. Komple vücuda bile baskı yapıyor gene de zoro saldırı yapabildi. Kidinki de aynı işte. Mutlak bir manyetizma yok yani. Fizik gücü yetene dokunamaz bile. Örnek px. Pxi yerinden oynatamadı bile.
 
Belki yola çıkmadan değil de Kınlar sandalla ayrıldıktan sonra Shiobu'yu yakalayıp kendisini Shinobu gibi göstermiştir ama sanki direk Shinobuyu devre dışı bırakıp Momo'yu yakalamış gibi anlaşılıyor bu bölümde. Ekstra bir durum varsa izah edilir muhtemelen.
Önceki bölümde dediğim gibi sahneye bak, daha anlaşılır olur.
 
Beyler cümleten tebrikler , sonunda Luffy koskoca herif oldu , sonunda Luffy'mizi sırtında siyah pardesüyle görmek nasip oldu... Sakalının çıktığını da görür müyüz acaba aaaah ah hey gidi günler ... Yaşlandık.
 
Her şeye rağmen 2 İmparatoru nasıl devirecekler? İttifakı duyduklarında Kid ve Law bi sarsıldı.Şimdi bu sona göre tam bir başka mekan sırası.Bir Yonkou ve Karargah harekete geçer.Belki de 2 3 bölüm sonra ama geçer elbet
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık