Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 975: Kin'emon'un Planı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid , Luffy neysede lawa noluyor harbi ?

Sen luffy reizin adamısın biat et köpek.

Hala loser falan diyor. Herkes kendini geliştirmiş yeni bir şeyler gösteriyor.

Bizimki hala room açıyor. -_-

Zoro kafasına enmayı vurup sen çık şuradan diyip slash çaksa daha iyi olurdu.
 
Bölümde dikkatimi çeken diğer şey Kanjuronun son sahnede aşırı sinirlenmesi. Düne kadar hiç bir şey umrunda değildi tek önemli şey rolüydü. Rolü de bitti tamamladı işini. Sana ne olduysa? Ne bu sinir anlamadım. Orochi söylemese savaşa girip ölecektin sen amaçsız herifin tekisin işin ucunda.
 
Birincisi ben böyle bir iddia da bulunmadım ikincisi Katukuri gibi ileri seviye Kenbonshoku kullanamıyorsan kurtulamazsın dedim. Yani her türlü o hız ve görünmezlik konusunda Sanji her türlü etki eder. King, Katakuri, Marco, Beckman gibi adamlara karşı şansı olduğunu da söylemedim.

Shiryuu'nun aldığı gücün Sanji'den fazla olduğunu düşündüren ne tam onu da anlayamadım. Sanji her anlamda power up aldı Shiryuu sadece görünmezlik meyvesi yedi. Sanji de aynı şekilde görünmez olabiliyor. Queen, Jack gibi karakterleri yenemeyeceğini düşünmüşsün o da tuhaf. Zaten Sanji normal kostümsüz haliyle bile Daifuku ve Owen ile kapışmış biri. Page One'nin akıbeti ne onu bilmiyoruz henüz!? En son Sanji'yle kapışmıştı sonuç ne oldu görmedik. Aradan 45-50 bölüm geçti Sanji'yi gördük ama Page One ne durumda akıbeti belirsiz.

Bir de bizim Korsan Fan sayfasındaki arkadaşlarda bir tayfayı aşağılama meselesi var. Acaba eğlencesine mi takılıyorlar diye takip ettim bayağı ciddiler. Tayfanın 6 üyesinin yaş ortalaması 17-21 arası geriye kalan 4 üyesi de 30-90 arası. Bunları kıyasladığınız kişilerin yaşları en az 35-40 yaşlarında kişiler.

Chopper iki yıl önce yani 15 yaşında CP9 üyesi 810 dourikili Kumadori'yi yendi. 2 yıl sonrasında fiziksel güç olarak Big Mom'un saldırısına bile bir süre dayandı. Yaşı daha 17, Luffy'nin korsan olmak için yola çıktığı yaşta. KF'deki arkadaşlar ise; işe yaramaz ezik, sargı yapmaktan başka işi olmayan biri olarak görüyor.

Sanji'yi zaten yerin en dibine sokup sokup çıkarıyorlar adam iyi ki sapıkmış yoksa Sanji'ye saldırmak için malzeme bulamayacaklardı. Bizim Sanji (21) Jyabura, Bon Clay, Vergo, Daifuku ve Owen'le kapıştı. Zoro içinde aynısı geçerli (21) Kaku, MR 1, Pica, Hawkins ile kapıştı. Luffy (19) zaten Arlong, Crocodile, Moria, Rob Lucci, Ceasar, Doflamingo, Cracker, Katakuri gibi kişileri yendi.

Tayfa'nın içinde ciddi sınavlar veren bir tek Luffy var. Gerisi dişe diş kapışacakları rakiplerle hiç karşılaşmadılar. Tayfanın içinde sadece Jinbei tecrübe sahibi, Brook tayfanın en yaşlısı ama henüz dişine göre bir rakiple kapışmadı iki yıl önce Ryuuma ile kapıştı sonrasında istediği kadar güçlü bir rakibe karşı savaşmadı. Franky belki içlerinde ciddi bir rakiple karşılaşmıştır, O da Senior Pink'e karşı. Robin, Nami ve Usopp'u da Time Skip sonrası ciddi bir vs de görmedik.

Tayfayı fazla ezikliyorsunuz, henüz daha yaşları çok küçük belli bir yaş olgunluğuna geldikleri zaman hepsi çok ileri seviyelere ulaşacaklar. Bilmiyorum acaba ben mi abartıyorum diyorum da Chopper'in fiziksel gücünü düşününce 30-40 yaşlarında Jack ya da Quenn ile aynı seviye olmayacağını iddia edebilir misiniz? Zoro'nun Mihawk'ı yenip amiral üstü seviyeye çıkacağını zaten biliyoruz, Sanji'nin de ondan bir tık aşağı olacağını zaten bu zamana kadar Oda her şekilde gösterdi. Luffy'nin Korsan Kral olacağını da biliyoruz.

Benim tayfadan beklentilerim çok yüksek. Wano'da Hasır Şapka tayfası tam dişlerine göre rakiplerle kapışacaklar. Hepsi de kendi seviyelerini aşacaklar.
Katakuri kadar kullanabiliyor olmasına gerek yok diyorum bende işte.Veya niye katakuri? Katakuri gibi kullanabilen kaç kişi var o zaman bu mantıkla bakarsak Luffy'den daha iyi p.up almış bu adam
Sana sanjinin aldığı gücün Shiryu'dan fazla olduğunu düşündüren ne? Saldırı gücü artışı falan yaşadığını düşünüyorsan bu nerde geçiyor mangada? Mangada Page One'a,Owen'e,Daifuku'ya üstünlük sağlayamıyor hatta Daifuku ve Page One bildiğin şamarlıyor.Verdiğin örnekler üstünlük kurduğu takdirde geçerli olur yarıda kalmış dövüşler bunlar
Tayfayı küçümsemiyorum kendi adıma ama Luffy dışında tayfa üyelerini 2 yıllık aradan sonra gözardı ettiler gerçek değil mi bu şimdi? Luffy dışında ciddi bir rakiple dövüşen yok.Dövüşerek gelişiyorsa rakipler bizimkiler daha yc3 seviyesinde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık