Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 975 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladım. Her gemi kesenin şansı var yani.
Gemi ile alakası yok. Tayfa'nın gemisi büyüklüğünde olsa da Zoro da gemi kesiyor sonuçta. Bu gemiyi de kesebileceğine eminim. Gemi sahnesi 3 Kaptan'ın çöp denizcilere karşı birbirlerine hava atmaya çalışması ile eş değer.

Önemli olan Oda'nın verdiği havadır bana göre. Ben bu havayı doğru yorumluyorum demiyorum ama seriyi anlamak da önemli olan şey bu bence.

Denjiro Zoro'yu karşıladığındaki rahatlığı ve 3 kaptan atışırken show yaptığında aldığım hissiyat Denjiro'nun kınlar arasında özel bir yeri olduğu ki Bana göre Neko > Sanji. Denjiro en az Zoro ayarıdır. Zoro ile vs yapmayacağı da kesin. Denjiro ölmezse veya bu arc Zoro'nun Denjiro'dan güçlü olduğu iması gelmezse Zoro vs Denjiro her zaman soru işareti olacaktır. Mihawk'ın Wano'ya hiç uğramamış olması gibi bir soru işaretidir bu. Bu yüzden ya Denjiro ölmeli ya da Mangaka Zoro > Denjiro'yu vurgulamalı bence. Kimse Zoro'yu gömdüğümü sanmasın. 7-8 yıldır telde kullandığım tek arka plan Zoro'ya aittir.

Bu arada Enma falan deniyor da Denjiro'nun Enmayı denediği ne malum? Onu geçtim adam 20 yıldır Orochi ile birlikte. Sorsan 30'lu yaşlardaki Kaido 20 yılda çok gelişti ama Denjiro aynı yerde saydı değil mi?
 
Tenguyama da herhalde sırf Oden dışında kimse kullanmadığı için sadece Oden ehlileştirdi dememiştir değil mi? :bilmem:

Ki benim karşı olduğum şey başka aslında Aidencığım. Yoksa kullanabilir de...
Söylemek istediğini anladım tamamdır. Demek istediğim Denjiro 20 sene evvel ölmüş gibi olması. 20 yıl evvelki Denjironun kullanamamasi anormal olmaz.

Kendini bu bölüm afişe etti aslında.. Hiyori Kyoya vermiş de olabilir tabii, kontrol edememistir, onu bilemem. :T
 
Zoro'nun hayalinin önündeki bir engel kalkmış olacak. : ))



Bölüm böyle bitiyor gibi. Belki de tayfa gözükmüyordur
Gözükmüyorsa boş bölüm. :p
Al
Labirent gerçekse bu da olacak yine. :D


Hitetsu'nun dediği şu; ''Enma'yı, Wano'da sadece Oden evcilleştirebildi.''
Önemli olan burada verilmek istenen mesaj. Yoksa herkes Denjiro'nun, 8-9 yaşındaki Oden'den güçlü olduğunu biliyordur. Belki de kral hakiye ya da iradeye bağlayacak.
 
Yani evet, haklısın, demirci de kılıcı ortaya koyup bütün Wano'lulara denetmiştir, kontrol edebiliyorlarmı diye.

Bunu demirci söylüyor ama mangaka hiç kimsenin bunu yapamadığını apaçık, birileri aracılığıyla dile getiriyor. Tartışmayı bu noktaya sürüklemekte ne bileyim, pek sağlıklı değil. :artiz:
Deneyenler başarısız olmuştur diye böyle.bir çıkarım yapıyor. Sadece Oden'in tutup kullandığı kılıç için nasıl öyle bir yorumda bulunabilir ki?
 
O değil de, Oden dahil Kin'emon dışında ateş kesen kişi görmedik, hem de koca Wano'da, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Bildiğin adamın bulduğu bi teknik gibi duruyor ha.
 
Bir arkadaşa demiştim Sanji inşallah takım elbise giyer diye : )) Üstüne eldivenle koronaya önlem almış : ))
Zoro'da alışık şekilde yakın giyinmiş sanırım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık