Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki gerçekten de sivri şeyleri sevmiyordur. Her şeye şüphe ile yaklasmaya gerek yok. Ancak Şinobu'nun en başta gördüğümüz tavrı ile sonradan Law ile tartışma yaşadığı kısımlardaki tavrı çok farklı.
Sırf bu tartışmalar için mi o dialog var diye düşünüyor insan. Çok yersiz çünkü.

Wuhhu. Shinobu o kadar hain dediydim. Dolaylı olsa da kendisi Kanjuro olmuş olsa da hain. Heheheh. :cool::cool:
Aklıma sen geldin bunu diyeceğini tahmin etmiştim : ))
 
Ha birde Kanjuro'nun Shinobu'yu susturması da ayrı ironi. Ya oradaki çizimdi kendi çizimini susturmuş oldu. Ya da gerçekten oscarlık ödül alacak rolü var başından beri.
 
41 yıldır samuray olan ashura ve denjiro nun bilr alacağı kesin olmayan bir king varken 2 yıl mihawk'la çalışmış zoro'nun alması hoş olmaz. Şimdi luffy de zoroyla aynı diyeceksin ama luffy'de tecrübe var. Bir sürü rakip gördü. ( hordy, doflamingo, chinajo, cracker, katakuri vs.) Zoro'nun ise en güçlü rakibi pica drnrn taş yığını :/
İşte zamanla böyle rakipler olacak :) Bazı insanların da bir kapasitesi vardır ama Zoro bu saydıklarından ‘Luffy hariç ‘ ilerleme olarak üstün
 
Değişim sonradan oluyor. Şinobu'nun meyvesini kullandığı bölümde Kanjuro yok. Aynı şekilde hamam kısmında da gerçek Şinobu'yu görüyoruz, çizim olsa suda dağılır çünkü. Her ne olduysa, bu hamam kısmından sonra oldu. Yani o arada Kanjuro bir değişim işlemi yaptı, ki ben bunu Yasuie'nin idamı sırasında dikkatler dağınık haldeyken yaptığını düşünüyorum.
O zaman burada ki Kanjuro çizim;

Burada ki Shinobu'da Kanjuro'nun üstüne çizdiği çizim;

Bu sahnelerin arkasından söz verilen limana gidiyorlar. :bilmem:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık