Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 974: Onigaşima’ya Doğru!

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rolünü oynuyor gerisine bakmıyor evet.Ama rolünün vahim sonuçlarını da görmeliydi.Bu sorumluluğunu ortadan kaldırmıyor bence hisleri yok falan.Hisleri olmayan biri bile kazanda kaynatılarak ölmenin ne kadar vahşice olduğunu bilir.Kanjuro’nun fiziksel olarak kimseye zarar vermesine gerekte yoktu ihtiyacı da.Zaten bilgi aktarması sayesinde verebileceği maksimum zararı veriyordu.Casusların işi de budur kaz gelecek yerden tavuk esirgememek kısacası.
Sonuçların ne kadar korkunç olduğunu görse de bir şey değişmiyor işte. Oroçi eğer ona rolün gereği beni öldürmen gerekiyor dese, Kanjuro bunu bile tereddüt etmeden yapardı. Vicdanı ve duyguları olmayan birinden erdemli davranmasını beklemeniz çok tuhaf.
 
Sonuçların ne kadar korkunç olduğunu görse de bir şey değişmiyor işte. Oroçi eğer ona rolün gereği beni öldürmen gerekiyor dese, Kanjuro bunu bile tereddüt etmeden yapardı. Vicdanı ve duyguları olmayan birinden erdemli davranmasını beklemeniz çok tuhaf.
ben kanjuro'nun bizimkilere büyük bi iyilik yaparak can vereceğini düşünüyorum. ne dersin smo-yan?
 
Ben Kanjuro iyilik timsali birisi demiyorum zaten, sadece adamın aslında kötü biri olmadığını, beyni yıkandığı için böyle davrandığını söylüyorum. Adam az daha kızgın yağ dolu kazanın içinde ölecekti, buna rağmen renk vermedi.
Kanjuro şuan bildiğin Narutodaki Sainin bi değişik versiyonu. Seriye renk kattığını kabul ediyorum. Ama ölmeli. En azından sonu Sai gibi olmamalı. Dresrosa'nın Diamantesi varsa Wano'nun Kanjurosu var derim.
 
Kanjuro çok sevilen biri değildi, silik bir tipti. Hain çıkması bu yüzden iyi oldu. Seveni oluyor anında böyle insanların.
 
Merak ettiğim bir konu var.Bakteri gibi bir tipi vardı Kanjuro nun son sayıda.Orasını hala anlamadım.Meyve yemeden önce insan değilmiydi?
Ailesini kaybettikten sonra benliğini tamamen yitiriyor Kanjuro. Kişilik falan kalmıyor elemanda. Bu kimliksiz ve amaçsız halini, biçimsiz ve akışkan bir siluet ile göstermeyi tercih etmiş Oda. Çok da hoş olmuş.
 
Kanjuro nun mantığı Orochi ona onlarla birlikte öl dese ölecek .Bundan ibaret .Eğer kazanda ölme deseydi muhtemelen kazanda ölecek olan bir çizim olacaktı.Kanjuro yaptıklarıyla artık taraf oldu.Kanjuro bu saatten sonra değişemezde.Yalnız şöyle olabilir belki.Hainliğine rağmen samuraylar onu affederse Oda Kanjuro için güzel bir son yapabilir.Muhtemelen iyi bir şey için ölecektir.
 
Ne Zoro ne de Sanji yıkımcı veya Yonko üçlüsü alacak seviyede değiller. Bu arc en fazla yıkımcıların arkasındaki 6 lıdan ikisini alırlar. Page 1 e ne olduğu belli değil. Sanji dövüşü ertelediyse kapışırlar işte bir daha :)
Ben Luffy'i Zoro'dan bir tık önde görüyorum. Luffy Kata dövüşünde ciddi seviye atladı. Üstüne bu arc Yonkoulara karşı saldırı ve savunmada kullanacağı bir haki kullanımını öğrendi. Aradaki fark açıldı ve bana göre bu böyle devam etmez. Zaman atlamasından sonra bir kere bile ölümüne dövüşlerini görmediğimiz Zoro ve Sanji ölümün kıyısına gelecek bir dövüş yaparlar ve seviye atlarlar diye düşünüyorum. Mesela Sanji'nin Peros'u alması benim için yeterli. Veya Zoro'nun Queen'i alması. Ölümüne bir dövüşte bu seviyedeki adamları yenemezlerse Luffy arayı arc sonu iyice açar..

Senin düşüncen nedir hocam? Sence Zoro veya Sanji ölümüne bir dövüşte en fazla kimi alabilir?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık