Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiyoşiro casusun kim olduğunu biliyor, çünkü kendisi bizzat içeri sokmuş. Planların ortaya çıkmasına bilerek müsade ediyor. Öncesinde sürekli Orochi'yi kollayıp, onun vazgeçilmez adamı haline getiriyor kendini. Hiyori'yi bilerek düşmanın dibine yerleştiriyor ve hep gözünün önünde tutarak koruyor. Toko olayı hesapta olmayan bir şey olmasına rağmen, orada öne çıkmak zorunda kalıyor. Bu noktadan sonra asıl planı değiştiriyor ve Law ile bağlantı kuruyor. Çünkü bizim ekipten elinin altında olan tek kişi o.
Yani ortada gerçekte hain falan da yok. Söylediklerinden bu kişinin Wanolu olduğu anlaşılıyor. Ama öyle bir şahsı biz gördük mü ki ?
 
Law Luffy sayesinde en büyük emeline ulaştı. Bence Law da Luffyye canı pahasına yardım etmek bir de Kaidodan kaçış olmadığı için geldi. Yani eğer Kaidoya karşı bir planı yoksa Doflamingoda bu kadar ezilen bir Law Kaidoya karşı çok sıkıntı yaşar. O yüzden bir planı olduğunu düşünüyorum. Planı yoksa Sanjinin bir planı vardı gırgırının goygoylusu olur.
Hayır. Law, Wano'ya gitmek istemese yine de gitmezdi. Onun yerine giden Hasır Şapkalar var nasılsa ve Law bunların bu zamana kadar mucizeler oluşturduğunu biliyor. Bunu söyledi de... Aynı mantelite de bunları kendi hallerine bırakıp kendi yoluna bakabilirdi. Ama Wano'ya gitmeyi tercih etti.

Karakterin tam emeli bu değil. O can borcu olan Corazon'un isteğini yerine getirdi. Özgürlüğünü Doffy'nin inmesine bağladı. Başka emelleri var. İyi bir doktor olmak ve D.'nin anlamını öğrenmek gibi. Bu yüzden bu yolda devam ettiğini düşünüyorum.

Ayrıca Cavendish " Doffy'nin inmesiyle yeni dünya da hedef olacaksınız." demişti.
Law'da " Bizim istediğimizde bu" demişti. Yani çoktan bunları bekliyordu. Bu beklentideyken de plan kurgulamıştır umarım.
 
Son düzenleme:
Hayır. Law, Wano'ya gitmek istemese yine de gitmezdi. Onun yerine giden Hasır Şapkalar var nasılsa ve Law bunların bu zamana kadar mucizeler oluşturduğunu biliyor. Bunu söyledi de... Aynı manteli de bunları kendi hallerine bırakıp kendi yoluna bakabilirdi. Ama Wano'ya gitmeyi tercih etti.

Karakterin tam emeli bu değil. O can borcu olan Corazon'un isteğini yerine getirdi. Özgürlüğünü Doffy'nin inmesine bağladı. Başka emelleri var. İyi bir doktor olmak ve D.'nin anlamını öğrenmek gibi.
Luffy ile Raftele gider diyorsun:) Ama Luffy, Sabondy de Law ve Kid'e o konuda meydan okumuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık