Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970: Oden, Kaido'ya Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne bileyim “sen yine de umudunu kesme deyince” öyle algıladım. Kusura bakma.

Bu tepki değil reyiz, eğer o kadın araya girmeseydi ve Adamları sadece Kaido’nun kesildiğine şaşırıp dursalardı bu verdiğin örnekler doğru sayılabilirdi. Ama öyle olmadı işte.
est sen kusura bakma, ben düşünmeden yazdım galiba. bak olası Kaidou hibriti paylaşıyorum :d
Muhakkak hybrid formunu göreceğiz.Bu formuda flashback de gösterecek kadar saf değil Oda.Bence toplu şekilde saldıracaklar Kaido ya.Kaido baktı olacak gibi değil bize hybrid formunu gösterecek.O formunu yenmek içinde devreye bizim big mom da devreye girecek gibi içime doğuyor.
bigmom neden girsin canım :d bigmom dönmesin bu yoldan, o karının yok olması lazım artık.

 

MuzluYulafEzmesi

Ne yapsaydı Oden bak sana vuracağın hazır ola geç mi deseydi? :( Oden de Kaidoya habersiz saldırıyor. Kaido kafasını Odene dönmesiyle darbeyi yemesi bir oluyor.
Benim kafamda Kaido 1 ' e 1 mücadelede kendi emrindeki biri tarafından kasten oğlunu kullanarak dikkati dağıtılmış bir karaktere vuracak , bir karakteri başka birinin yardımıyla etkisiz hale getirmeyi hazmedecek biri değildi . Oden' in kendi emrindeki biri tarafından dikkatinin dağıtıldığını fark etmeyecek kadar da geri zekalı değildir herhalde bu adam . Buna rağmen duraksamadan yapıştırdı kafasına . Ben söyledikleriyle yaptıkları çelişen karakterleri sevmiyorum . En baştan böyle tanıtılsa gıkım çıkmazdı . Bir karakteri başka birinin yardımıyla etkisiz hale getiren ( Böyle tanıtılmamasına rağmen ) birine başkalarının yardımına muhtaç dedim diye de özür dilemem yani :D
 
Harbiden oden inanılmaz güçlü bir adam, anlatımdan net çıkarıyorsun bunu. Koca orduya kafa atmış, alayınız gelin demiş resmen. Zoro'ya şöyle bir kaç sahne fena gider. Herifin gücü düşmanlarının hayal ettiklerinden bile fazla çıkıyor. Oden gerçek anlamda Roger ve Wb gibi değilde Kaido'nun söylediği türden bir dövüş sergilese Ejder çorbası içerlerdi Wanoda.
 
Bu sayıda gösterilen Kozuki Oden'in büyük kahramanlıklarından esinlenerek hazırladığım yeni avatarımla huzurlarınızdayım. Her zaman izinden gideceğiz çılgın adam...

Bu çocuk bu yüzden mi bu kadar sapık ve vasıfsız. Hep Oden'i okuduğundan demek!

Odenciler az linç edin, sadece şaka tamam mı? :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık