Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970: Oden, Kaido'ya Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ile Luffy ortak Kaido'yu yenerse mıçtık.

Zoro ve Luffy fanları, hangisi öldürücü darbeyi vurdu diye 6 ay tartışır.
 
Kılıç gibi bi şaheserin Zoro gibi bi yancıya ihtiyacı varda ondan:good:

Şaka bi yana şöyle anlatayım normalde insanlar ancak belli bir hızda koşabilirler lakin arabayla normalde rüyalarında bile göremeyecekleri hıza ulaşırlar. Normal kılıç hacı murattan başlar ve lanetli kılıç ferrariye kadar gider, Zoro şimdi Shuusui denen ralli arabasından indi Enma denen formula 1 aracına bindi. İşte kılıç ustalığıda bu arabaların şöförlüğüdür.:respect:
Yani bu örnek üzerinden gidersek yine en önemli olan şöför. Başkası o araba da kaza yapar mesela süremez çünkü. Ama iyi bir şöför her arabayı sağlam sürer. Ama iyi bir araba da şöföre daha çok yardımcı olur. Enma’da öyle işte Zoro’ya içinde olmayan bir şeyi vermiyor aslında tersine içinde olanı daha rahat ortaya çıkarmasını sağlıyor. :D
 
Zoro şu ana kadar birini yenip de kılıcını almadı hiç. Ryuma'da hem bir kılıcı eksikti hem de Ryuma kendisi verdi kılıcı. Öyle bir şey beklemiyorum şahsen. Nidai de lanetli hem. Zoro'daki Sandai'nin bir üst versiyonu.
King'in Zoro'nun kılıçlarından birisini kıracağını düşünüyorum ben valla :D Zoro ateşi kesmeyi öğrenip yener diye düşünüyorum hatta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık