Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970: Oden, Kaido'ya Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet oden hayranı olmuş da neyine oldu çok merak ediyorum tip desen yok karakter desen yok zeka desen yok ne var Poneglyph okuyabiliyor güçlü o kadar .
 
Arkadaş ben mi yanlış bölümü okudum ?

Oden, yanındaki üç beş kişi ile giriyor savaşa, Kaido orada hazırlanmış bilmem kaç yıl sayıları bile saymış gevşek, 1'e 1 milyon giriyorlar adamlar :oleyo:. Sonra Oden karpuz gibi yara yara Kaido'ya kadar geliyor. Eee adam bildiğin tayfun gibi nihayetinde, Kaido ile karşılaşıyor. Öyle bağzı arkadaşların uydurduğu gibi Kaido farkında değildi falan gibi bir şey de yok ha, mangaka çizmiş iki karakteri arka arkaya. Oden onca adamı geçip, Kaido'ya varınca, namı değer ölüme kafa atan Kaido canlısına tecavüz etmeye başlayınca haliyle Kaido'nun adamları bu olayı görüyorlar. Önceden düşündükleri, planladıkları şeyi yapıyorlar.

İşin şu kısmına da çok takılıyorsunuz burada Kaido'yu yaptığı şey korsanlık değil diye yermiyoruz. Kaido bir karakter çiziyordu, öyle ölüme kafa atan, sağlam bir dövüşü piç etmeyecek hatta bunu arzulayacak gibi çizildi ama sonra baktık adam bizans oyunlarında ustaymış. Kaido normal bir korsan gibi davrandı ama o eski haline artık dönemez, o teki kendi kişiliğine de atmış oldu.

Tek atma olayı da Kaido gibi boş. Adam dut yemiş bülbül gibi beklerken halamın çocuğu da tek :artiz:

Biraz da Oden'e sallayalım o da Kaido gibi boş adamdır. Ne yaptığını ne ettiğini anlamış değilim, Mahsun Kırmızıgül filmi gibi bir dünya mesajı bu adamın içine toplayayım derken gereksiz bir karakter koymuş ortaya Oda. Ama Allah yukarda Kaido'nun havasını içine kaçırttı, helal olsun Reis'e gereksiz ola bile güçlü adam.
 
Bence Oden takdiri sonuna kadar hakediyor 10 kişi ile mekan basıp düşmanı zora sokmakta büyük başarı.

Luffy yarım kalanı tamamlar artık :d
Oden'in sorunu arkasını toparlayabilecek pek kimsenin olmayışı :T Ana dövüş sürerken rol çalacak adamları yok. Bölümde bi tek Shinobu vardı Oden'e net yardım ettiğini gördüğümüz biri (ki o da sonradan kaybedilecek dövüşten sağ çıkması sağlanacak ve ileride bi takım şeyler dökülecek diye) Kaidou'nun çöplerini geçersek anca komutanlardan dayak yedi 9 kın işte. Oden zamanında çok dezavantajlı savaştı, rakip türlü numaralarla sayıca üstün olmuş, tuzağa çekmiş vs ama Luffy gelince böyle olmayacaktır. Toplanamamış tüm kuvvetleri topladılar fakat bu sefer de karşılarına Oden dövüşünce çıkmayan canavarlar çıkacak ve herkes şimdi daha güçlü :d
 
Karaktersizlik yaptığı yeri söyler misin?
Ailesini ülkesini geride bırakmak bence yeterli karaktersizlik @Smoker :) yok ülkeme geri bakarsam gidemem diyor ülke de silah fabrikaları kurulmuş halk köleleşmiş bizimkisi macera peşine gidiyor. Eşin çocuğun orada baban orada dostların orada onları bırakıp gidiyor ülkeyi bir başına sonra neden kaido geldi nedne orochi el koydu sen sahip çıkmazsan böyle olur .
 
Şimdi saldırıyı yapan 10 kişi belki de şuan ki Mugiwara tayfasından güçlü. Luffy bi komaya 50 bin kişiyi bayıltıyordu. Odende bassaymış H.haki de bayıltsaymış hepsini. Sanki 10 tane erle hucüma geçtiler... Jack yenemedi la İnu ile Nekoyu.
 
İlgisi dağılmış adama kafadan balyoz koymuş. İlgisi dağılmış Kaido'nun kafasını alırdı Oden.
+1 Alpa. Harbiden öyle. Kaido’yu yüzyüzeyken bu hale getiren adam, boşa düşmüş Kaido’ya tek atardı ama o zaman Kaido bayılmazmış işte ölürmüş dediğin gibi.
Flashback bölümleri bitince kuracağımız Oden Sevdalıları Platformu'na hepinizi beklerim.
Bizde yerimizi ayırtalım o zaman:a:
 
Madem kılıç Zoro için imkansız bir şey yapıyor o zaman Zoro’nun ne anlamı var? Bu kılıç sadece Zoro’nun içinde ki potansiyelin birazı daha erken ortaya çıkarmasını sağlıyor.
Kılıç gibi bi şaheserin Zoro gibi bi yancıya ihtiyacı varda ondan:good:

Şaka bi yana şöyle anlatayım normalde insanlar ancak belli bir hızda koşabilirler lakin arabayla normalde rüyalarında bile göremeyecekleri hıza ulaşırlar. Normal kılıç hacı murattan başlar ve lanetli kılıç ferrariye kadar gider, Zoro şimdi Shuusui denen ralli arabasından indi Enma denen formula 1 aracına bindi. İşte kılıç ustalığıda bu arabaların şöförlüğüdür.:respect:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık