Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970: Oden, Kaido'ya Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya ara var mı ?
Tatil galiba, gerçi bu flashback yordu beni İnşAllah artık biter. Geçen haftaki bölümde tam bir zaman kaybıydı keşke Oda bu iki bölümü birleştirseydi. Ya ben artık savaş istiyorum Sanji Kingi dövsün istiyorum ama nerdeee bi 2 - 3 yıl daha bekleriz heralde.
 
Tatil galiba, gerçi bu flashback yordu beni İnşAllah artık biter. Geçen haftaki bölümde tam bir zaman kaybıydı keşke Oda bu iki bölümü birleştirseydi. Ya ben artık savaş istiyorum Sanji Kingi dövsün istiyorum ama nerdeee bi 2 - 3 daha bekleriz heralde.
Sanji ile Zoro en son biraraya geldiğinde bölümün adı "ortak"dı.Yoksa Zoro Sanji vs King mi olacak? Öyle olursa efsane muhabbetler döner ya :hhh:
 
5 yıl beklemem lazımdı derken dambıl çalışmaktan mı bahsediyor yoksa adam toplamaktan, ülkeyi zayıflatmaktan mı ? :)

Ejderha döneri derken ? Açık ve büyük hedefte bile uzuv alamamış Oden. Gayet yüzeysel bir kesik atıyor, kaidonun bakışı ise olayı dramatikleştirmek için olayın ani gelişimini göstermek için çizilmiş bir kare. :)
Yorumlarda yapılan mübalağalara tutunup "ama döner ölmadı ki :S" diye savunacak kadar kötü duruma düştü galiba Kaido. Üzüldüm :( Eh, bire birde herkesi tokatlar denen adam Oroçi'nin nenesinden yardım alarak hayatta kalınca, onu savunmak da baya zorlaştı hak veriyorum.

Açık ve büyük hedefte bile uzuv alamamış diyorsun ama bahsettiğimiz şey Kaido'nun bedeni. Hani şu idam edilirken kullanılan giyotinlerin falan kırıldığı adam. :oleyo: Oden tek darbede böyle bir adamın aklını alıyor. Luffy gibi ömür boyu o saldırının iziyle geziyor herif. Saldırının etkisini başka nasıl belli edebilir mangaka? Acıyla yere seriliyor. Sonra da Oden üzerine koşmaya başlıyor, büyük ihtimalle de son vuruşu yapmak için. Kaido önünde hala ejder formunda yatıyor, boynunu uzatmış bir idam mahkumu gibi. İşine gelmeyen sahneye dramatikleştirmek için demen de üzdü. Ona bakarsan Oden'in düştüğü bu durum da olayı dramatikleştirmek içindi. :/
 
Boş beleş şeyleri çizerken hiç sıkılmıyor ama. :D Kaido ve Oden gibi iki ağır baba karakter için daha çok emek harcamalıydı beyimiz.
Bu fbde de anladık ki Oda Fblerde adam akıllı savaş çizmedi çizmeyecek. Roger vs Wb, Oden vs Kaido. Artık Garp vs Roger için ümidim kalmadı. Tek ümidim Ryuma. O da önüne geleni teklediği için tam Odalık zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık