Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingi övmelere devam. İlk bm ile dedi eşsiz bi tür şimdi ateşi sönmemiş Ashurayı falan kesmiş. Şimdi öyle övecekki Kaidodan daha güçlü hissiyatı uyandıracak. Niye? Çünkü potansiyel Zoro rakibi.
 
Ben de saçını benzetemedim. Shinobu'nun saçında topuzlar yok muydu yanlarda?



Oden'i Enma'lı ve Enma'sız olarak iki farklı şekilde değerlendiriyorum ben. Sen ikisi de aynı güç seviyesindedir diyorsan, bilemem. Enma ile yaptıklarını Enma'sız da yapsın tamam Enma konusunda yanılmışım derim zaten. Ama daha göremedik.

Oden'e dediklerim: Wb'nin tümen komutanı olmak, Roger yancısı olmak, Kaido çorbası olmak. Senin için en üst seviye Wb tümen komutanı olmaksa bir şey diyemem.
Hapiste Oden'in karşısında olduğu gibi saçı biraz daha kısa sadece. Bir de ilk resimdeki yürürkenki hali de bir önceki bölümde tavandan Oden'i gözlediği hali. Malum shinobi de hep o şekilde gözlüyordu.
 
Oda'nın geçen bölümün mantığını çok iyi kurması gerekiyor. Anlaşmayı neye bağlayacak bakalım. Çünkü çok iyi kursa bile anca geçer not alacak. Oden'in bunlara inanması salaklık oğlu salaklık yahu. Spoiler geldikçe iyice anlaşılıyor. Ulan adam babanı öldürmüş, türlü oyunlarla babanı, seni bütün Wano halkını kandırmış. Yok aklıma cidden gelmiyor hiçbir sebep. Tottatta seviyesinde alıklık lazım 5 yıl mal gibi bekleyip de Orochi'den sözünü tutmasını beklemek için. Yani cidden olacak şey değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık