Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monsters aslında seriye dahil olmadığı için adam istediğini diyebilir ve retcon olmaz.Ryuma mangasını hem doğru hem yanlış kabul etmek lazım.Yani değiştirilebilir.Ona kalırsa one piece öncesi mangalarda Garp’ı korsan yapmış.Şimdi bunu baz alamayız biz one shot sadece bir deneme yani o yüzden ejderha da retcon olmaz.
Korsan Garp'ın şimdiki Garp ile bir ilgisi yok. Sadece tipi aynı. Ryuma'nın tek bölümlük mangada başından geçenler, ana seride de anlatıldığı için retcon olur.
 
Evet, açıkça olayın başkentte olduğu söyleniyor. Ryuma tanıtımı yapılırken genelde efsanesi tek bir ejderha üzerinden anlatıldığı için, o hikayeye retcon gözü ile bakabiliriz. Aynı şekilde o dönemde dünyanın en iyisi olmasına rağmen Hazan Suyu'nu kullanmıyordu.
O zaman ikisi farklı olaylardır. Monsters'daki yoldan geçerken teklediği bir şeydir. Zaten olayı görüp anlatarak efsaneye dönüştürecek kimse de yoktu etrafta. Başkent olayı asıl efsanedir.

Kutsal ejderlerin saldırısı>başkentte aniden beliren ejderha>Ryuuma'nın savunması>efsane.
O dönemdeki ejderha zoanı kullanıcısını kesmiş belli ki.
 
Kaido'ya tek atmaya çalışıyor denmiş. Tamamen Enma'ya odaklı gizli bir teknik olabilir. Dövüşün başlarında hala daha kondisyonu zirvedeyken bütün hakisini enmaya yükleyip yapıp yapabileceğini en güçlü saldırıya bel bağlamıştır belki Oden. Ya da sadece kafayı sıyırmıştır onca olaydan sonra. En nihayetinde bunun da nasıl bir manyak olduğunu biliyoruz.
 
Japon hamza diye bir eleman var youtube da, eleman istese bize mükemmel çeviri ve spo sağlayabilir. Yaşıda ufak, hemde buraya takılsa türkiye çevreside genişler.
 
Oyun felan yok o yüzden heyecan yapıyor bazıları. :D

@Earendill

Değil bence.:D

@Siyah Ateş

Mihawk diz çöker tövbe ister Oden karşısında.
Var var, olmaz olur mu? Oden bir kılıç ustasının gelebileceği seviye için örnek teşkil ediyor. Oden güçlü çıktıkça, şu anki dünyanın en güçlü kılıç ustasından da büyük bir güç beklemek mantıklı çıkarım oluyor. Hala Vista seviyesi işte YK3-4 eder diyenler var hani...

Sen de demiyor muydun, bu seride kılıç ustalarına, kılıçlara yer yok diye? Al sana serinin zirveleri arasında bir yer.

@Roronoa Zoro
 
İşte böyle kabul edebiliriz ama Oda’ya sorsan o başka mangaydı bu mangayı bağlamaz diyip geçebilir rahatlıkla.Onu demek istedim sadece.
İşte Oda'ya sormuşlar "O mangadaki Ryuma ile ana serideki Ryuma aynı kişi mi?" diye, o da onaylamış. Karakter aynı ve o mangada yaptığı şeyler ana seride de anlatıldığı için kabul etmek lazım. Mekanı falan değiştirerek retcon yapabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık