Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Koca Ana Korsanları

Zoro hangilerini yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    332
Valla vista var garanti ki kendisi 5. Komutan. Kaidonun bir 4. Komutanı yok ama elindeki en iyi novayı alsak Drake harcar Picayı. Snackin sınırlarını bilmiyoruz ama peresporasa falan bakınca o da harcar. Tiçin 4. sıraya kim konu bilemiyorum ama yakın dövüşçüler de alır Picayı. E geriye bir Shanksın tayfa kaldı onda da ilk 3 adam dışını bilmiyoruz o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Vista müstesna bir şahsiyet :) Çünkü Dünyanın en güçlü adamının tayfasındaydı. Zaten benim tüm yonkoular demememin sebebi böyle 1-2 özel yonkou tayfası olmasıydı. Vista cepte ama tamam.

Kaido'nun bir 4 numarası yok. Drake'in sonunda ihanet edeceğini ya da bir madik atacağını hepimiz biliyoruz. Geçelim.

Pica'yı almak saldırı gücü ister. Peros Pica'yı görse altına yapar. Snack'in çok bir farkının olmadığını düşünürsek o da aynı. Geçelim.

Teach'in 4 numara S.J. Wolf falansa fiziksel gücüyle falan parçalar. Yoksa Devon'muş, Vasco'ymuş zannetmiyorum.

Shanks tayfasında Beckman, Roo, Yasopp ön planda. 4 numara kim belli değil.. Koskoca kk tayfasında bile 4 numara kim belli değil. Dört numarayı geçtim Racır hariç 3 numara kim o bile belli değil. Yani anlayacağın 4 numaranın neredeyse hiçbir tayfada bir yeri ve önemi yok. Dolayısıyla Pica'yı alabilecek 4 numara sayısı da oldukça kısıtlı.
 
Haki vitesi attı orada.Haki çiçek açtı yani Ray’in dediği şey.Zoro bunu geçici olarak gözlem haki için yaptı bir kere.Luffy ise b.haki için en az 2 kez yaptı hatta bu sayı daha fazla bile olabilir neredeyse tüm bosslara 2 sene önce.Crocodile ve Lucci cepte ama.Bunu haki konusuna yazdım geçenlerde.
Ama öncesinde de zarar verebiliyordu onlara. Son vuruşlarında ise ben de katılırım vardı. Zoro ise vur vur çizik atama adam şelaleye döndürsün seni sonra gel bir felsefe ile tek at.
 
Yani Sanji'nin bile yeni aldığı power up ile Page One'ları falan madara ettiği, saldırılarını iplemediği noktada Zoro Peroslara filan elenmez artık şu noktada. Yeni Dünya başlarında olsaydı olabilirdi. Ama artık rakip direk yonkoular, yonko kumandanları.
 
Zoro Perospero'yu yener bence.Sadece Kumandanlardan Crackeri belki yener o da düşük ihtimal.Ben acaba Oven'ı yenebilir mk diye düşünmüştüm de onu da yener be
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık