Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 969: Aptal Lord

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ne tehdidi arkadaş ya, bariyerden çıkamıyor çapsız, Bellamy bile bariyere kolunu sokuyordu, Sabo tınlamıyordu, adamda hayvan gibi haki emcükleyen kılıç var, dürtse yaracak bariyeri ama adam bariyerden çıkamıyor, bir de Orochiyi dinliyor. Odenin orda bariyeri yarıp nene ve dedesiyle birlikte Orochiyi öldürüp Kaidoyla kapışması lazımdı. Ama Oda masal anlatmayı sevdiği için Odenin acıkli hikayesi adı altında dram kasiyor işte. :)
Bellamy yay yaptığı kolunu bariyerin etrafından dolaştırıp öyle yakalıyor Bartolomeo'yu.
 
Oden WBden yardım istemez. Çünkü kendini zaten Kaido dan güçlü görüyor.

WB işi Odenin gözünden bakınca mantıksız.

Ha istese Pala reis orayı huzura kesinlikle kavuştururdu.
 
Bellamy yay yaptığı kolunu bariyerin etrafından dolaştırıp öyle yakalıyor Bartolomeo'yu.
O sahne çok net değildi ama öyle olduğunu kabul etsek bile bariyerin hakiden etkilenmemesi saçmalık. O zaman dressrosada boşuna uğraştılar. Barto Gladiusla boşuna uğraşmış. Küreye hapset kendi kendini patlatsın. Dof keza öyle. WByi bile bariyere hapsetsen bitirirsin. Çalar saat gibi titresin dursun. :)
 

Üye silindi 1004

O noktaları yazar efendi sırf ortalık karışsın diye boş bırakmış.Hikaye gelişemezdi diğer türlü.Hiçbir aklı başında shogun yada lider ülkenin başına sağlam birini koymadan Whitey-chan bu gece nereye akıyoruz demez.Önce yerine geçecek sağlam birini bulur ondan sonra macerasına atılır.Babasının Oden’e kızmasının sebepleri işte bu umursamazlık iş bilmezlikler yüzündendi.Oden sıradan biri olsa neyse ama sırtında ağır yükler vardı sonuç olarak.
Dram döndüreceğim diye ne yapacağını şaşırdı. Epik sahne kasmak için ana karakteri güçsüz bıraktı. 10-15 yıllık geyiklerden bi türlü vazgeçemiyor. Oden'i bu duruma düşürünce ağlayacağımızı sanıyor. Ergen halim okusa bile ağlamazdım Oden için. Ki ergen halim sevmediği halde Ace için ağlamıştı. Neymiş bir lord halkı için şerefini iki paralık ediyormuş. Geçiniz efendim bunları artık. Oden baya patates bir hikayeye sahip. Babasıyla arasındaki ilişkiyi işlemedi bile tek panel ayırmadı. Bunlar bi araya gelince aralarındaki ilişki nasıldı? Babası kızıyor dediğin gibi Oden iş bilmezliğinden dolayı. Fakat aralarındaki soğukluğun ve mesafenin sebebi nedir? Yok. Germa kadar bile mi değeri yoktu Oden'in? Onun kadar işlemedi adamı.

İşin aslı üzerinden fikir yürütülecek pek bir şey de olmadı şimdiye dek ya da ben göremedim. GL1'e dönecekken dönemediler ve şans eseri Düşmüş ülke Dressrosa'da Lola'nın izini buldular. Lola birkaç gün önce orada bulunmuş ama hala orada değildir herhalde, Kaptan Bege'nin hikayeye dahil olması ile sonuçlanır kaderin bu oyunları, adım adım Hasır Şapkalara ulaşacaklar gibi duruyor. Hatta Lola daha önce çıkar ortaya.
Kapak hikayesi hakkında ne düşünüyorsun? Nereye bağlanır bu iş?
Paketleyecekler bence hanımı. Vivi, Hancock ve Sabo mevzularında yine Bege'nin yardımı dokunacak.
 
Son sayıdan sonra acaba Bob Chan'da Wano'ya gelebilir mi acaba? Bartolomeo'nun bariyer meyvesiyle Bon Chan'ın meyvesini gösterdiler. Aynı şekilde Öldü sanarken bir anda Arıkovanı'nda belirdi Gecko Moriah. Karasakal Korsanlarına katıldı.Barto'nın geleceğinden emin gibiyim. Bon Chan'ım ve Moriah'tan emin değilim ama meyvelerinin gerekliliğini böyle göstermeri de tuhaf.
 
Oden sonucunda sadece kendisi zarar görürse hiç kimseden gücünü esirgemeyecek birisi(WB ve Roger’a kafa atmasını örnek gösterebiliriz) Sadece kendisine yönelik bir tehdit olsaydı Orochi’yi ne yapar eder öldürürdü. Yani halk için böyle bir şey yapması çok da saçma değil. Kaido meselesine gelince, Kaido Rocks Korsanlarında (miçoluk da olsa) bulunmuş birisi. Bir çaylak veya kaptan yeni bir korsan tayfası kurunca daha fazla ön planda oluyor
şurada gördüğümüz gibi. Yani tanınmış olma ihtimali çok yüksek. Tayfasını yeni kurmasına ek olarak Ejderha zoan’ı yemiş bir çaylak(veya kaptan). Orochi’nin sözlerine bakılırsa Kaido 20 sene öncesinde de yeteri kadar güçlü birisi yani hafife alınmayacak birisi zaten tayfa olarak da çökmüşler ülkeye. Oden “Ben bu adamlarla savaşırsam iki taraf da çok zararlı çıkar” gibi düşünmüş bile olabilir bilemeyiz. Kurgu olarak kötü olabilir ama asıl akıl, mantık işi olmayan Oden’in ne için gururunu, onurunu hiçe sayıp “Aptal Lord” olarak 5 yıl beklediğini bilmeden böyle yorum yapmak.
Ben odanın % 90 ihtimal ile tatmin edici bir çevirme yapabileceğini düşünmüyorum. Halkla tehdit edilince halkı kötü birisine bırakmak nedir ya. Wano halkı köleliği mi seviyor ? Öyleyse yine çöp. Her türlü sonuç çöpe çıkacak. Bakalım bekliyorum. Açıklanınca mantıksız olan gün yüzüne çıkar yine konuşuruz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık