Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

@Yubashiri-sama

Bu yumruğu Cracker yese ne olur sence?

Cheesecake için crumble olur kesin.

Hmmmmm zor bir soru bu. Çünkü Cracker’ın sağlamlığı çok dengesiz geliyor bana. Fakat çok rahat tek bi tanesini kırar gibi.


Dof zirve haliyle dalga geçebilecek olsa zaten yanında 10 tane PX ile yollamazlardı. Moria özel bir adam.
Zirve deyince Kaido’yla dövüştüğü dönem gibi olmuş. Ama demek istediğini anladım Luffy musallat olmazaydı demek istedin. Zaten Kaido’yla dövüştüğü hali > Doffy’dir
 
Kaido'nun 20 yıl önce amiralden net güçlü olduğunu nerden biliyorsun ? Moria adama karşı kaybetmiş zaten.G4ün bedava ada turu attırdığı adam mı amirale çok yakın güçte :D


Shiryu'nun abanarak o saldırıyı yaptığını düşünmüyorsundur herhalde :D Adamın uyarı tarzındaki kesişiydi o :D Çöplerin tek yediği yerde bir zahmet Moria tek yemesin.
20 senede çağ atlamayacağı için.Shanks'in genç yaşta yonko olduğu evrende.Shutenmaru 20 sene önce de çok güçlüydü Oden bir akşamda ancak yeniyor herifi.Bu yüzden aklımı kullandım. :)

G4 fizik gücü kasmayan amirallere de tur yaptırır en azından adanın yarısını.G4 boundman öyle bir güç.Mangada Kaido'yu bile biraz uçurdu zarar veremedi ama uçurdu.Mangada öyle bir panel var.Ondan sonra sırt üstü devrilmiş görüyoruz kaidoyu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık