Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güçlüyüm ama dikkatsizim. Şarj aletim var ama evde gibi bişey mi bu ? :D

Shiryu olmasa Bb nalları dikmişti. Olan bu. Öyle gücü yerler. Armut toplamaya mı geldin oraya ? Wb de en güçlü adamdı ama Squardo eziği deşti adamı. Böyle şeylerin şakası yoktur.

Meyve demişsin. Evet, belki Bb Magellan'ın meyveyi iptal edebilirdi ama sorun şu ki Shiryu'da BB'nin iptal edeceği bir meyve yok :) O yüzden Shiryu Bb için daha tehlikeli biri.

Zoro King'le karşılaşırsa Kuzan'ın Shiryu'dan güçlü olma ihtimali yoktur. Hee bu ha Wano sonu olur ha seri sonu. Seri 5 yılda bitecek dedikoduları fink atarken(inanmasam da) seri sonu minimum yonkou gücünde olacak Zoro'nun toplasan 3-4 tane rakibi kaldı. Muhtemel King, Shiryu, Keltoş Gorosei, Mihawk. Şu an Zoro kimi alırsa alsın alt sınırı sağ kol olacağı için sonraki rakiplerinin amiral ve üstü adamlar olacağı garantidir. Buna binaen Shiryu en az amiral gücünde olmalı. Rakipler arasındaki güç farkını düşünürsen de bu çok normal bir şey. Mr1, Kaku, King? Hepsinin arasında uçurum var.
WB'nin bile Teach'e söylediği laf yalnız bu :D Teach'in aşırı dikkatsiz birisi olduğu zaten bilinen bir şey.Teach'in Shiryu'dan güçsüz olduğunu düşünmüyorum.Adam Ace'i çok kasmadan indirebildi.Zoro King ile karşılaşırsa Zoro'nun final rakibi Kuzan da olabilir işte :D Shiryu'da meyve olmaması yami yami meyvesinin etkinliğini düşürsede tamamen sıfıra da indirmiyordur zaten :D
 
Katakuri'ye dandik karakter diyen birisinin Ace fanı olması kadar garipti op da be Raiden senço.
Katakuri'nin başlangıçtaki çizgisi güzeldi. İşini yapan çok fazla konuşmayan birinden, rakibine ama kalk artık diyen tuhaf bir şeye evrildi.

Kime sorsan aynı şeyleri söyler, anasıyla ilgili 50 yıldır atlatamadığı şeyler varmış garibin :oleyo2:
 
Lucci'den yıllar yıllar sonra OP'un en iyi dövüşünü sunması veya haksızlık olmasın diye kendini deşmesi bile yeter yav. :/ Fıstık gibi karakterdi bence de.
Haksızlık olmasın diye çay partisine gelmemiş ailenin son kalan bireyini niye öldürdü beyimiz :oleyo2:

Eleman başladığı noktadan bitirdiği noktaya kadar dansöz gibi kıvırdı len ne karakterinden bahsediyorsun :hıh:
 
Katakuri demişken Katakuri'nin Big Mom'ı yenmeye gelecek misin sözü de çok çarpıtılıyor bence. Bu sadece Luffy'ye olan inancından ileri geliyor. Yok Big Mom'dan korkuyormuş yok Luffy'ye gel anamı yen demiş bunlar Kata'nın umrunda değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık