Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. Jinbe

Er meydanından kim galip çıkar ?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Amma abartılmış adam.

big mom’ı uçuran saldırı daha wadatsumi’ye tek atmadı (evet aynı saldırı). O kadar zayıf haldeydi big mom. Chopper tokadını durdurdu bu kadının.

jimbe’nin big mom uçuran saldırısı güç olarak hell memories liginde bişey. Wadatsumi’de gözümüze soktu mangaka. Jimbe uçurup içindeki havayı çıkardı. Sanji işini bitirdi. İkisinin saldırısını toplasan elephant gun veya grizzly magnum falan anca eder.

Kolunu devasa hale getirmeden yaptığı için elbette elephant gun’dan tehlikelidir. Big mom’a elephant gun gösterip karnına vuramazsın bloklar kadın. Ama hasar olarak jimbe’nin limiti o.

Normal saldırılarına baksak adam isimli saldırıyla bile sanji kadar vuruyordu wadatsumi’ye. Jimbe’de armament siyahlaştırması var, başka isimli karate teknikleri var desek(görmedik) sanji’nin de dj’si var(gördük). Adamın ultisi dışındaki teknikler en fazla dj kadar vuruyordur Ki bunu da tahmini söylüyoruz göstermedi.

Kusura bakmayın öyle kafamızdan “mangaka böyle böyle düşündü, millet rezil olmasın diye jimbeyi şuraya koymadı” diyeceksek ben de “jimbe rezil olmasın diye sanji’ye dj kullandırtmadı” derim. Dj’nin dof karşısındaki halini de gördük. Adam armament veya meyve kullanmadan blokladı.

jimbe sanji ve vergo liginin tepesindedir. Tecrübesiyle, dayanıklılığıyla, karate tekniklerinin içerden hasar vermesiyle falan yener onları. Ama bu kadar abartmayın dof, kata falan nedir.
Jimbe’nin en güçlü saldırısı hell memories kadar gösterildi. İsimli saldırıları dj’siz tekmeler kadar vurdu. Ve dof uyanış falan kullanmadan sanjiyi ezip geçti. Jimbe dof’un bu hali kadar olması bile saçmayken uyanışlı halini de yener diyen var.

Akainu’ya yaptıkları da o kadar anormal değil. Akainu yerde yarı ölü duran birine vururken durdurdu jimbe. Mangalarda hep olan bişey. Wb çöplere bisento sallarken de akainu ayak koydu ona ama bi daha bloklayamadı. Jimbe de akainu ona saldırdığında yapabildiği tek şey kendini siper etmek oldu.
Durduramamayı geçtim denemedi bile. Biliyor adam akainu ciddi vurduğunda ne olacağını. Yediği saldırı da yıkıcı, tüm vücuda yüksek hasar veren bişey değil. Belli bi noktayı direk yokediyor.

Normal bi insanın 5 katı vücudu varken karnında bi insan eli kadar delik açıldı ve ölmedi. Ne diyelim helal olsun.
Bu arada biri doğru söylemiş. Akainu’nun normal magma’lı kolu o. Meigou değil.
 
Vergo'dan sonra Jimbei için daha düzgün bir vs olmuş diye düşünürken gördüğüm sonuçlara bak.
Jimbei bayağı bayağ gömülmüş.
Halbusi ben "Kararsızım" dediydim.
 
Hamsi dediğiniz adam Ana'dan korkmuyor ve op evreninde saldırısını bloklayamayacağı adam yok gibi. Wb ve Ace'i delen Akainu'nun yumruklarını elleriyle durduyor, Linlin'in kılıç darbesini bloklayabiliyor.

Bahsettiğim karkaterlerin karşısında durabiliyor olması Katakuri ile rahat bir şekilde dövüşebileceğinin mesajını veriyor bize. Çok Ezmişsiniz bu adamı, ben şans veriyorum.
 

Üye silindi 1004

Paket lastiği sevicilerle, Kata fanları birlik olmuş. Akainu’ya diklenen adam Kata’nın böbreğini çiğ çiğ yer.
 
Ace Jimbei gibi isimler Doflamingonun 1 gömlek gerisindedir. Commenderlar ise dofu aşarlar. Sağ kollar ise hepsinden güçlü. Luffy ise bir sağ koldan güçlü şuan Luffyyi katmayalım önce bir hesaba. Katakuri çiğ çiğ yer Jimbeiyi. Jimbei önce 10 kişi beraber magellandan kaçmayacak seviyeye gelsin veya hasırşapkalara dahil olacağı sırada Sanjinin gerisinde kalmasın yeter.
 
Katakuri'yi,Jimbei de alacaksa Big Mom boşuna tayfa kurmuş.Herifin gücü ortada Luffy başkarakter olmasa 9 kere ölürdü Kata karşısında.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık