Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Koca Ana Korsanları

Zoro hangilerini yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    332
Hangi Zoro'yu ele alıyoruz bilmiyorum ama Cracker'ı p-upla falan da olsa yensin bea. Pica ve Cracker gibi dövüşen loserları kale alamıyorum zaten, Zoro da temiz çocuk potansiyelli. Kata'yı kesinlikle alamaz, Smoothie için ise bir şey demek istemiyorum. Gerisini pek tabi yener.
 
Alayını keser. İş irade ise en iyisi var. İş potansiyel ise en iyisi var. İş dövüşmek ise Ashurası var. Kılıçları kana susamış bir Zoro’yu özellikle 2y sonra artık kimse durduramaz. Balık adam arc’ından beri 4 arc + Son 3 one piece filmi dahil tam potansiyelini göstermediler. Daha ashura bile açmadı reis. Adım adım Kaido’ya yürüyor. Yani anlayacağınız Zoro durdurulamaz bir şeytandır! :a:
 
Zoro'nun iki slash ile aldığı(!) adamların konusu mu bu? :oleyo2::hhh: Olum hiç güleceğim yoktu lan. Yazık ki ne yazık!!!

Şu konularda anketler falan sadece üyelere gözüksün bence ya. Kendi içimizde utanıyoruz, bari elaleme rezil olmayalım.
 
Wano sonrası hepsini alır :S diyeceğim ama şimdi sıkıntı Smoothienin tam gücünü bilmiyoruz :S Katakuri'ye karşı hız ve şaşırtmaca bi yere kadar işe yarayacaktır ama onu yapabilen de yine Katakuri gibi geleceğin ucundan accık gören Luffy oluyor :S

Hadi diyelim Kaku dövüşündeki gibi ataklarından sıyrılan rakibin nereye sıyrılacağını bilerek cisimleştirdiği aşura kılıçlarıyla falan kesmeye çalışsın :S adam zaten geleceği göreceği için ona da düşmeyecek :S Hatta utanmadan böylesi daha efektif diye kendisi aşura falan yapar Katakuri :d

Geriye bi hız ve şu ryuu tekniği kalıyor. Hızı geçelim bence çünkü sükuneti koruyan Katakuri Snakeman saldırılarından kaçıyor ve karşılıyor olm :S Zoro kim lan. ryuu gelirsek o da aslında atak alanını genişletmeye yarayacaktır yani ataktan kaçsa da atak yönü haki ile değişirse yakalanacaktır falan ne bileyim.

Buna örnek vereyim, Luffynin şu ağaç patlatmasını gördükten sonra aklıma direk Naruto'nun Sage Mode içinde kullandığı Kawazu Kumite geldi :T Taijutsunun Sage çakrası ile harmanlanmış hali. Ataktan kaçsan da atağın yönü değişiyor bi nevi :T Belki Zoro veya Luffy bunun gibi bişey öğrenir ilerde.

5:02de olan nane


NEYSE DEDİĞİM GİBİ WANO SONUNU BEKLEYİN!
 
Katakuri'yi ve Smoothie'yi alamaz. O ne öyle hiç zor mücadeleye girmeden, Luffy'nin çatalından ter akıtıp yendiği konutanı yen.

Wano bitsin denk olur veya yaklaşır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık