Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hükumet yapılanması bile yarım yamalak zaten.
Su One Piece'te en çok merak ettiğin şey Dünya Hükümeti zaten. Kurumlarını, yapılanmasını, güçlerini. Beş Ihtiyar iki Yonkou birleşince kara kara düşünüyor ama başka Yonkou yanlarına gelince istiflerini bile bozmuyorlar. Lan nasıl bir gücünüz var. Dediğim gibi bir kurumun olması söyle 6-7 tane şekil kıyafetler verdiğin, cool çizdiğin, güçlü bir muhafız birliği Dünya Hükümetini ayrı bir seviyede gösterirdi. (Surekli söyleniyor ya iki Yonkou birleşse Hükümeti yıkarlar diye.) Yonkou sağ sol kolları bile amiral seviyesi sanılıyor arkadaş.
 
Yahu ne alaka farkı görmüşse niye slash atıyor? Slahs ile mi arada ki farkı ölçüyor? O kadar cesaretli de bu adamın en iyi tekniği bu mu? Cesaret falan deme bari :S

Mihawk Zoro'nun kendisine kılıç çekmesi üzerine bu lafı diyor. Yani "Bana kılıç çekiyorsun ama bu seviyede değilsin ve benim seviyemin senden iyi olduğunu göremiyorsun. Gerçek bir kılıç ustası bunu görür ve o kılıcı şuan çekmeyeceğini bilir" demeye getiriyor. Daha sonra ise Dof'a "O adam ile aramızda ki farkı görmek istiyorum" diye slash atıyor.

Sonra sen diyorsun ki farkı gördü ne kadar olduğunu görmek istedi :S
Yapmaaa... :D
East blue arcta Mihawk koca bir dağ ise eğer Zoro kuyu seviyesinde ancak.Yani doğrudan karşısına çıkması hiç akıllıca değildi.

Bu sözleri söylemesi doğal.Görmüş geçirmiş kılıç ustası olsaydın beni düelloya çağırmazdın çünkü arada böyle uçurum olduğunu bakarak anlardın diye o lafları etti.Ama denemeden de tam olarak anlayamazsın elbette.Mihawk çakıyla kılıç çarpıştırınca en iyi bana bu kadar uzak mı diye o zaman çakıyor durumu.


Yani arada bir uçurum olsa Mihawk ne kadar fark var diye görmeye çalışmaz.Kısacası east blue tarzı bir uçurum yok arasında Wb ile.
 
Crocodile, WB'nin gemisinde miymiş?
Değil gibi görünüyor. Fakat WB tayfa üyelerini iyi biliyor.

Teach aslında evren hakkında çoğu kişiden fazla bilgi sahibi. İm'i filan biliyor mu acaba
WB ile takıldı o kadar bırakta bilsin. NW de onun kadar özgürce hareket eden başka tayfa var mı? WB Ace'e bile "Adımı al ve denizlerde özgürce kükre" tarzında konuşuyor. 2 yıl öncesine kadar Denizciler NW'ye adım atamıyordu... :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık