Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu tartışalım işte, Luffy mc, herkes ozlemeli yerine. Şu ana kadar Tokiye hiç ihtiyaç olmadı

800 yıl evvel gelmiş ama hikayeye katkısı olmadı. Hâlâ bekleyecem sonunu FBnin ama etki etmeyecekse o zamandan gelmesine gerek var mıydı diye düşünüyorum. Neleri açacak bu olay bilmiyorum ama
Bu kadına bu fb de değinilmezse ölmediği benim gözümde daha çok güçlenecek. Hatta Im o kadar güçlü olacak ki Luffyleri 1 günde 1 senelik eğitim yaptıracak bir döngüye bile sokabilir. Ya da savaş esnasında 9 kının gaza gelmesi için kullanılır. Ama bu 2. Si çok basit geliyor gözüme.
 
Tabi ki günümüzü de özlüyoruz o ayrı. Her şey tadında güzel zaten. Efsane bir fb efsane bir şekilde bitecek ve hepimiz Oden’e ağlayacağız.
Adam çok iyi işlendi. İlk başlardaki çatlak sesler kesildi. Resmen One Piece bu adam sayesinde çözülmüş. Sonu da dediğin gibi muazzam olursa (Ki tahminimce olacak ) unutulmaz bir karakter olur.
 
Kimin ne zannettiğini bilmem de sen baya yanılgı içerisindesin. Keşke kendini tek akıllı sanmak yerine ''ulan ben bile yapıyorsam başkaları da karakter özeti ve özelliklerinin ayrımını yapabilir'' diye düşünseydin. Kaldı ki karaktere has özelliklerini gördük, hayatlarından kesit sunulması buna aykırı gelmiyor.
Dinime küfreden müslüman olsa.

Kendin milleti eleştirirken hatta aşağılarken kalkıp bana bunu deme hadsizliğini nereden edindin? Bana dese ki millet bunu gider tartışırım. Bugüne kadar bi sen akıllsın değil mi diye edepsizleşmedim kimseye bu forumda.
 
Bu karakterler elimizde büyüdü. Akrabamız gibi oldular. Yani bizim tayfanın yaşadığı zorlukları yenilgileri bunlar da yaşamıştır illa ki. Ama insan genelde gördüğünü değerlendiren bir yapıya sahip.
Benim yorumlardan çıkarımım bu. Millet Sanji'nin sapıklıklarını mı göreceğiz diyor? E haklı da. Ama Sanji Gaban gibi Oden'e laf atacak seviyede girmedi seriye.

Ben de fb'den zevk alıyorum ama maşallah Luffy-Zoro demek yasak olmuş forumda ben girmeyeli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık