Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu fbden Wano’da geçen bölümlere kıyasla çok daha fazla zevk aldım. Hatta perde bitince inşallah birkaç bölümde dış dünyayı gösterir. Serinin bu yanları daha çok ilgimi çekiyor. Luffy iyice plot armor bir karaktere döndü zaten, eksik kalsın.
 
Birde son durumlarını bilmediğimiz bir noktada bıraktı ya karakterleri. Ondan da merak ediyorum bir yandan neler döndü diye. Fb daha öncede girebilirdi sanki ya tam olaylara dalacakken bu kesintiyi yaşamazdık en azından.
OP'un en dramatik sahnelerinden birinde bıraktık. Oda bilerek böyle yaptı merakı tavan yaptırıp FB'ye girdi. Böyle bir nokta da ana hikayeyi dönmeyi beklemeden duramıyor insan. Ona rağmen son bir kaç bölümü merakın önüne geçti. Ancak olaylar durulunca tekrar gün yüzüne çıktı.

OP'un en zevdiğim yönü dramı olması sebebiyle tayfanın durumunu merak ediyorum. Onlar büyük ihtimalle son anda Law'ın yardımıyla vs kurtuldular. Belki Law tüm haksini kullanarak tüm adayı Room'a almış Sunny'nin yerini değiştirmiş olabilir. Onun için pek edişe edilecek bir durum yok ancak Kın'ların içler acısı durumu çareszliğe rağmen göstrdikleri irade vs çok etkileyiciydi. O sahneleri Oda'nın biraz daha uzatmasını isterim.

Luffy'yi seviyoruz da serinin gizli kalmış şeyleri ortaya çıkarken Luffy Luffy demek ben bu seriyi adam akıllı okumuyorum demektir.
Aksine seriyi takip eden birinin taşların tam olarak oturacağı yerin her zaman ana hikaye olacağını bilir. FB'de Toki var ama ağzından kayda değer tek bir cümle duymuyoruz. Duymamız için muhtemelen FB'nin son bölümünü okumamız gerekecek. Adam akıllı hiç bir şey de öğrenmedik. Aksine çok güzel bölümler olduğu için merakımızın önüne geçti. Geçti ve bitti bitiyor. Asıl merak unsurları ana hikayede. FB bitişe geçmişken de sevilen karakterleri özlemek çok doğal. Doğal olmayan şey kendi bakış açımıza uymayanı doğal görmemek.
 
Bir sürü şey öğrendik. Roger ve WB'yi gördük. 10 bölümcük şunları görmek bile hoşken, Luffy'mi getirin bana fb'yi bırakın demek garip geliyor. FB'de daha bir şeyler daha gösterme ihtimali varken.

Luffy'nin bölümlerini çizse ne olacak? Her arcta benzer şeyler oluyor zaten. 20-30 bölüm gene bir şey yaşanmayacak adam akıllı.

10 bölüm sabrediverin de diğer karakterlerin hayatını ve Op ile ilgili bilgileri de öğrenelim.
Özlemek sevmekle alakalı şey. Sevmek de kalp ile alakalı. Kalbe söz geçmiyor. Zaten Luffy dışında One Piece gerçeklerini tam olarak da öğrenemeyeceğiz. Soru üstüne soru biniyor. Bu fb kötü mü hayır çok güzel. Devam etsin mi etsin. Ama Luffy ve tayfa askıda kaldı. Jinbei katılacak mı? Wanoda neler oluyor? Bunlar da işin içine katılınca insan özlüyor. Bir de en az daha 1 ay var günümüze dönmeye.
 
Kendi adıma cevaplayacak olursam; ben zaten Luffy istiyorum. Önceki sayfalarda söyledim bunu. Bu mesajı tam olarak kime yazdığını çözemedim, ama önceki sayfalarda konu ile alakalı mesajım olduğu için açıklama ihtiyacı hissettim.:)
Luffynin Alpacaman, Madilloman dövüşleri dururken Roger, WB mi okuyacaz diyorsun yani genel hatta.
 
Luffynin Alpacaman, Madilloman dövüşleri dururken Roger, WB mi okuyacaz diyorsun yani genel hatta.
Keşke dövüş görsek Roger ve WB çarpışmasında keşke, olacak tek şey WB ve Roger gene kılıç çarpıştırır hakileri çoşar sonra anlatıcı girer dövüş 5 gün sürdü sonra parti yaptılar :D yuppi Roger ve WB dövüşmüş mü diyeceğiz. Eğer gerçekten içeriği dolu olan bir dövüş gelecekse gelsin eşleşmelerin belli olduğu Ray,Oden etc. teknikler falan gösterilsin başımızın üstüne ama iki tane hakinin çarpışmasından sonra ortada hiç bir dövüş niteliği taşıyan sahne yok.
 
Son düzenleme:
Keşke dövüş görsek Roger ve WB çarpışmasında keşke, olacak tek şey WB ve Roger gene kılıç çarpıştırır hakileri çoşar sonra anlatıcı girer dövüş 5 gün sürdü sonra parti yaptılar :D yuppi Roger ve WB dövüşmüş mü diyeceğiz.
Benim demek istediğim dövüş değil ki

WB, Roger. Bunları gemilerinde okumak değil de Alpacamanin Madillomanin Udonun daha çok keyif verme olayi. Enteresan geliyor bana ne yalan soyliyim.
 
Benim demek istediğim dövüş değil ki

WB, Roger. Bunları gemilerinde okumak değil de Alpacamanin Madillomanin Udonun daha çok keyif verme olayi. Enteresan geliyor bana ne yalan soyliyim.
Yukarı da baya bir versus ismi sıralamışsın da ondan versus üzerinden yürüdüm Luffy'i sadece versusu için okuyormuş gibi yansıtmışsın sonra da Çörekçioğlu WB ve Roger vs'sinden iyidir demeye getirmiş sanki çünkü Roger ve WB'de bir versus göremiyorsun keşke görsek. Luffy sadece versus olarak yürümedi Udon'da bir çok kişinin güvenini kazandı müttefik ve dost edindi yeni haki tekniğini geliştirdi etc. Yani Oden'in FB'sinde de geçmişe dair adam akıllı bir şey öğrenemedik gene elimiz boş D.'nin anlamı,Kayıp Yüzyıl hala boşluk da.
 
Benim demek istediğim dövüş değil ki

WB, Roger. Bunları gemilerinde okumak değil de Alpacamanin Madillomanin Udonun daha çok keyif verme olayi. Enteresan geliyor bana ne yalan soyliyim.
Sevdiğin karakterin günlük hayat kesintilerini görmeyi beğeniyorsun, ama başka insanların kendi sevdikleri karakterin maceralarını görmek istemelerini tuhaf karşılıyorsun.:) İlginç. Sana göre WB-Roger efsaneyse, bana göre de Luffy efsane. OP'un girişinde herkes WB-Roger'ı beğenecek, onları izlemek isteyecek diye bir kural yok ki. Sanki herkesi kapsayan bir kuralı ihlal etmişim/iz gibi bir anlatıma da gerek yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık