Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

  • Gol D. Roger

    Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

    Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

    Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

    Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

    Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

    Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

    Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

    Kullanılan: 90 14.8%

  • Kullanılan toplam oy
    607
Bak böyle kendini inandırıyorsun bir şeylere, sonra çıkmayınca da sıvacı Oda :d
Ben bu kadar çok yanılmasına rağmen, düşündüğü şeylerin doğruluğundan asla şaşmayan bir üye görmedim.

Konuya gelecek olursak Sengoku-Rayleigh-Garp-Wb-Roger konularında Oda bir fikir güncellemesi yaptı. Benzer güç dengesini düşününler vardı ama çoğu kişiye fikrini de değiştirdi.

Amiraller konusunda da benzerini yapacak gibi geliyor. Yonkou>Amiral düşüncesi forumun çoğunda hakim. Ayrıca forumun çoğu KK seviyesinin amiralleri rahat yeneceğini de düşünüyor.

Oda bunları bana biraz değiştirecek gibi geliyor.
 
Bu hanzo Kaido'yu Oden bile sadece kılıç ile çizmiş. Ben Kaido ile Bigmom'un mevyelerinin Amiral meyveleri karşısında güçlü olduklarını düşünmüyorum. Meyvesiz Oden bile ciziyorsa Amiral neler yapmaz hele iki Amiral top gibi oynar. Imparatorlarin Amirallerle kapisacagi nokta dayanıklılık olur sadece onuda zaten Amirallerin yıkıcı meyve güçleri ile hallederler. Sağkollar gitsin Süpernovalar ile uğraşsın. Amiral dengi değiller.
 
Teşbihte hata olmaz ama öyle.

Oden ne kadar güçlü bir herif, Racır'dan ne yediğini anlamadan 5 yüz metre uçuyor.

Wb ölü haliyle Akainu'nun şaftını kaydırıyor. Yaptıklarıyla Sengoku'nun ağzını açık bırakıyor. Hesapta bu adamlar denk.

Shanks istese Akainu'nun yumruğunu durdurmak yerine kellesini eline verir ve işin komik tarafı bu olurken Akainu'nun ruhu duymazdı.

Kaido Yk2 düzeyi birine tek atıyor. Luffy'den bahsediyorum. Aa o sağ kol değil miydi demeyin. Değil. Bugün hiçbir amiralin Yk2 düzeyi bir komutana tek atabileceğini zannetmiyorum ki Kaido bunu yaparken haki kullandı mı daha o bile belli değil. Hibrit formunu da kullanmadı malum.

Luffy g3'le Fujitora'ya karşı, "Fujitora'nın izin verdiği ölçüde" kapışabildi. Fakat G4'le Fujitora'dan ya da X amiralden kan alacağını hepimiz biliyoruz. Kaido g4'e karşı haki savunması bile yapmadı ve herifte çizik yok.

Ray kendinden +20 yaş küçük bir amiralle +20 sene eline kılıç almamasına rağmen dövüşebiliyor. Bu tarz handikapları tersine çevirin bakalım ne oluyor.

WB bin tane handikapı olmasına rağmen herkesin ağzını açık bırakacak performanslar sergiliyor. Geçen de dedim aynı durumda Akainu olsa Wb'nin sigarasını bile yakamazdı ama Wb Akainu'yu felç etti o durumda.

Marco'nun dediği gibi "krala kolay ulaşamazsın". Amirallerin dengi sağ kollardır. Yonkounun muhatap alacağı tipler Sengoku, Garp ve Kong gibi adamlardır. Denizcilerin kuruluşu ve sistematiği en fazla 2 yonkouyu karşılamak üzere kurulmuştur. O yüzden Luffy'nin herkesi yanına çekme gücü tehlikeli ve o yüzden gorosei Shanks-Wb görüşmesinden tedirgin oldu. Zira adamlar nasılsa bunlar birleşmezler düşüncesiyle yaşıyor. Yarın 2 yonkou bir araya gelse denizcilerin kazanma şansı sıfırrrr! Böyle bariz farklar var amiral ve yonkou arasında.

Wb ölü hali falan değil adam En Güçlü Insan lakabinin hakkını veriyor.MFde de gösterdi bu.Ayrica Akainunun şaftı kayiyor dedigin sonra kalkiyor ve dusman kumandanlarin hepsini karşısına alıyor.Sengokunun sasirsmaisinin nedeni Karargahin yikilmasi.

Shanks kellesini alir demek saçma neye göre alir? O durumda Shanks elbet ki yenerdi çünkü Akainu yaralıydı.Ruhu duymazdi da abarti.

Kaido'nun tek atmasi öncelikle Oda abartisi ve Katakuriyi Akainu ile bir tutma.

Fujitora'nin o savasta ciddi savaşmadigi gerçeğide var.Raging Tigerdan sonra Luffynin şaftı kaydi G4 olsun olmasin Fuji istediği gibi öldürürdü bütün tayfayi.

Rayleigh dediğin adam KK sağ kolu yaşlandı ama hala güçlü.Kizaru'nun hamlesini durdurdu ve oyaladı diye handikaplar seviyeler havada uçuşmasın.O savasin devaminda şüphesiz Kizaru kazanırdı.

WB'nin bin tane handikapı dedigin adam hasta sadece.Aldigi yaralari umursamiyor vücudu bile.Roger da hastaydı.Onun için ayni seyi diyor musunuz ?Akainu meselesini az önce anlattim.

Amiraller Sağ Kollardan daima güçlüdür aksini gosteren bir sey gosterilemdi.Marco tekme atti veya Beckmann silah çekti diye Amiral seviyesinde olmuyorlar.Kizaru o tekmeden sonra hemen ayağa kalkti ve çizik dahi almadı.

Düşük rutbeli askerler konusunda Yeni Dünya korsanlarinin karsisinda sanslari olmayabilir.Ama zirvedeki kisiler yani Amiraller ve o seviyede olanlar,korsanlarin zirvesini yani Imparatorlari yenecek güce sahip.

Ama askeri acıdan Denizciler son zamanlarda zayif düştü.Mama ve Kaido ittifakinin en tehlikeli yani iki tayfanin dunyanin en kalabalik ve güçlü korsan tayfasina sahip olduğu gerçeği.

Elbette 2 yonkou birlesince endişelenecekler.Beyazsakal'in ve Shanksin dev ordusu ayrica kumandanlari.Gercek bir tehdit.Napacaklardi olsun bitsin mi diyeceklerdi.Madem Yonkoular Amirallerden güçlü o zaman geçici bir ittifak kurup Denizcileri ve Hükümeti dağıtsınlar onlerindeki tek engel kendileri kalir?Neden bunu yapmiyorlar.
 
Onu Luffy tek yiyince sıvadı diyenlere söyleyeceksin :gamyon:
Ee onların da senin gibi olması seni haklı mı çıkarıyor?

Onlar en azından sadece bir tane ve çok da normal bir konuda sıvacı diyorlar. Sen seriyi baştan aşağı kendi fantezilerine göre kurguluyorsun. :d


Ben bu kadar çok yanılmasına rağmen, düşündüğü şeylerin doğruluğundan asla şaşmayan bir üye görmedim.

Konuya gelecek olursak Sengoku-Rayleigh-Garp-Wb-Roger konularında Oda bir fikir güncellemesi yaptı. Benzer güç dengesini düşününler vardı ama çoğu kişiye fikrini de değiştirdi.

Amiraller konusunda da benzerini yapacak gibi geliyor. Yonkou>Amiral düşüncesi forumun çoğunda hakim. Ayrıca forumun çoğu KK seviyesinin amiralleri rahat yeneceğini de düşünüyor.

Oda bunları bana biraz değiştirecek gibi geliyor.
Kendi dünyasında mutlu.

Oda sürekli güncelliyor, artık güç konusunda sabit bir tutar aramanın anlamı kalmadı neredeyse.
O algının sebebi yeterince üzerlerinde durulmaması. Yonko hakkında herkes konuşuyor ve herkes övüp vurguluyor, ama amirallerden bahseden yok. Memur oldukları için öyle güç gösterisi de yapamıyorlar.
 
Son düzenleme:

MuzluYulafEzmesi

Olmaz öyle iş canım . Hasta ve yaşlı Beyazbıyık amirallerin hiçbirine kalıcı bir zarar veremedi . Bir amirale karşı yapabildiği en faydalı iş Akainu'yu birkaç dakika saf dışı etmek . Adam turp gibi döndü birkaç dakika içinde . Hasta ve yaşlı olmasa bile 2 amirali yenebileceğini sanmıyorum . Ha zirve durumunda 2 amirale karşı tatmin edici bir dövüş sunabilir mi bize ? Bence sunar . Ama dövüşü kazanamaz . Zirve halinde 3-4 kat daha güçlü değildir herhalde .
 
Handikapsız sağlıklı bir yonkouyu amiral karşısında ölümüne dövüşürken görmek gerekli ki görelim yonkou amiral arası ne kadar fark var.Gerisi herkesin beklentisine kalmış birşey.
 
Ee onların da senin gibi olması seni haklı mı çıkarıyor?

Onlar en azından sadece bir tane ve çok da normal bir konuda sıvacı diyorlar. Sen seriyi baştan aşağı kendi fantezilerine göre kurguluyorsun. :d
Fantazi mi ? Benim fantazilerim başkalarının gerçeklerini yıkıyorsa buna ne kadar fantazi denilir tartışılır tabi.

Öte yandan... Kimisi var seriyi cin ali gibi okuyup yorumlamaz, fanlığını mangadan destekli şeylerle sergiler, argüman sunar ve yanılabilir. Kimisi var olayları sadece ucuz ve basit fanlığıyla ortaya döküp yorumlarını buna dayanarak sadece fan gözlüğüyle yapar. Bunlar da yanılabilir. İkisi arasındaki fark bence önemli. Sence önemli değildir bir şey diyemem :sapkali:
 
Bakın gençler size ufak bir kaç anektod geçeyim belki biraz amiralleri anlamanızı sağlar.
20 yıldan fazladır devam eden bir seri var ve bu seride amiral 2 kere mağlup olmuş(birini bazı kesim kabul etmez belki) Biri başka bir amirale kaybetmiş diğeri Serinin güç açısından o dönemki zirvesine ki sonraki son saatlerine yarım beyinli olarak devam etmiş dedemiz.
Sonra bu karakterler denizci oluşumunun zirve güçleri,dünya hükümetinin en büyük savaş gücü olarak geçiyor.Mangada yazıyor la ben kıçımdan sallamıyorum.Denizcilerin yonkousu konumundalar en basit şekilde örnek verebilirsek.
Seride Coby diye bir veletin hayali amiral olmak ve serinin anakarakteri ben Kk olacaksam sende bu güçte olmalısın diyor.
Ardından zamanatlaması geliyor Kafa dede (adını unuttum) diyor ki KK mi olacaksın yonkouları ve amiralleri geçmen gerekiyor.
Ondan bir kaç bölüm sonra Luffy yonkou amiral farketmez hasır affetmez diye gaza geliyor.Şu karakterleri aynı kefeye koyuyor.
Serinin yazarı bu karakterlere o kadar hürmet gösteriyor ki hep efsanae japon aktörlerden aşırıyor konseptlerinde.
Sonra bir FB çiziyor KK olmadan önceki Roger denizci amiralleri olan Garp’ı ve Sengoku’yu gönderin sizler çöpsünüz diyor.
MF diye bir arc çizmiş.Neyse bu örneklere gelecek cevaplara 10 yılda alıştığım için yormayım kendimi.
Ulan seriye hiç başlamamış biri şurdaki yorumları görse her arcta bir tane amiralin paket olduğunu sanır.
Ve en önemli nokta Luffy daha bir amiralle vs dahi atmadı.O kadar kolay aşılacak olsa şu ana kadar Luffy 5 tane amiral eskitmişti.Şiki muamelesi yapmayın şu krallara.
5 elder ise siz dünya hükümetinin sadece görünen yüzüsünüz bi tarafın kalkmasın diye ayar veriyor Akainuya bunu da belirtseydin keşke.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık