Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin annesi Roger'ın kız kardeşi olabilir mi acaba?

Hiç konuşuldu mu böyle bir şey?

Dragon, Roger'ın asılması esnasında alanda olduğunu biliyoruz, acaba kayınbiraderine son bir kez bakmak istemiş olabilir mi ki?

Kuma'nin da Rayleigh'e "Bu tayfanın kaçmasını istiyorum." falan demesi de ilginç gelmişti o zamanlar. Ancak bu düşünce ile yaklaşınca dayısının sağ koluna Luffy'nin kaçmasısini istediği hakkında ve nerede olabileceğine dair bilgi veriyor misal...
D.'lerin kendi içinde bir akrabalık durumu mevcut olabilir ki tahminimce var. Buna kayinbirader mi dersiniz kardes mi dersiniz bilemeyecegim. Dragon'la bir iliskisi olabilir ama bu biraz daha akrabalik iliskisinden cok daha farkli bir olaya tekabul ediyor olabilir. Dragon'un "Devrimcilik" dedigimiz seye yonelmesinde belki Roger destek vermiş olabilir veyahut Roger'in bir fikrinden dogan bir sey olabilir ama bir iliskileri oldugu su goturmez bir gercek.

Kuma'nin onu demesinin sebebi Luffy'nin Dragon'un oglu olmasi nedeniyle ve Dragon'un oglunun neler yapabilecegini gormek amaciyla boyle bir sey yaptigini sanki dile getiriyordu. Bunu ilkte Thriller Bark arcta tayfayi deneyerek yapti,eger tayfa beklenileni karsilamasaydi tayfanin tumunu Hukumete kendi eliyle teslim ederdi diye dusunuyorum. Zoro ve Sanji'nin atilgan davranislari ve Kaptani icin canlarini koyup bu dusuncelerini icraate dokerek gercek "Tayfa" denilen seyi Kuma'ya gosterdiler. Bir nevi Kuma'nin testinden basarili gectiler :D
 
Katlettiler yahu resmen seriyi. Ama alan memnun satan memnun durumu da var bizim.

Ki çok iyi olduğu bir dönem de var animenin.
Çok büyük bir kesim Mf'ye kadar olan kısmı sonrasına tercih ediyor zaten. Hayır bari o kaliteyi korusaydınız. Düşünsene son savaş geliyor, Marijoisler, Im'ler, amiraller, Bbler, Dragonlar vs. Ama sen o bölümleri animeden izleyemiyorsun :artiz::mincika::of:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık