Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966: Roger ve Beyazbıyık

Bölüm nasıldı?

  • Muazzam

    Kullanılan: 188 64.2%
  • Harika

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Epik

    Kullanılan: 78 26.6%

  • Kullanılan toplam oy
    293
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben fena faka bastım. Roger yarmıştır diyordum. Daha üstündür diyordum hemde yıllardan beri. Tayfa olarak farklı bir seviye de diyordum. Kılıç ustası değildir diyordum. Baya baya yanılmışım. :D
Dur daha Wb'nin göğsüne çift şeritli yol yapılmadı henüz. :D Bir kavga daha var ufukta. O zamana kadar kinini diri tut yiğidim!
 
Son düzenleme:
Şu sayıyı spoilera bakmadan okumak müthiş bir deneyim oldu. Her bölüm üstüne koyarak ilerliyor, Oden serinin en kilit karakterlerinden birisi. Sonraki bölümü merakla bekliyorum.
 
Mihawk, Marineford savaşında Wb ile arasındaki farkı görmek için bir saldırı yaptı. Buradan daha önce birbirleriyle dövüşmediklerini çıkarabiliriz. Dolayısıyla Mihawk olmaz. Peki Shanks neden olmaz?
Shanks olsaydı direkt onu işaret ederdi. Ancak üçüncü bir kişiden bahsediyor konuşurken.
 
Seriyi yıllardır objektif olarak takip ederim şu kadarını söyleyim WB gerçek kral olduğunu bu bölümde gördük adam kızdığında tüm adayı sallamayı geç denizi bile şeklini değiştiriyor MF de hasta ve yaşlı olmasaymış kesinlikle garb sengoku hikaye orayı alt üst edermiş.
Marineford'da da denizin şeklini değiştiriyordu.

 
Son düzenleme:
Seriyi yıllardır objektif olarak takip ederim şu kadarını söyleyim WB gerçek kral olduğunu bu bölümde gördük adam kızdığında tüm adayı sallamayı geç denizi bile şeklini değiştiriyor MF de hasta ve yaşlı olmasaymış kesinlikle garb sengoku hikaye orayı alt üst edermiş. adamlığıda ayrı bi olay büyüksün kral sen gönlümüzün KK sın. benim şimdi merak ettiğim olay kayıp yüzyılda ruyumaa vardı ve dünya hükümetine karşı wano yu koruyan ruyuma olabilir ruyuma yüzünden oraya hiçbirşey yapamamış olabilirler adam kılıç tanrısı.
:ühü: WB gibisi daha da gelmez.

Not: 50 kere yazdık ya, yara olayına çok takılmayın adam Roger'den sonra iki kere daha yaralanmış ne var bu yara son liman mı oldu ?
 
Shanks olsaydı direkt onu işaret ederdi. Ancak üçüncü bir kişiden bahsediyor konuşurken.
Düşündüm de o zaman kutsallardan biri olabilir.Shanks’in kutsal bağlantısı olduğunu biliyoruz.Hatta kutsal olabileceğini.İhtiyarlarla görüştüğünü bazı olaylar sonucu Wb keşfettiyse onlara gözdağı vermiş olabilir.Goroseiden birinin yara vermesi de doğal olur özellikle de yaraya uygun silahı olan Gandi’nin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık