Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966: Roger ve Beyazbıyık

Bölüm nasıldı?

  • Muazzam

    Kullanılan: 188 64.2%
  • Harika

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Epik

    Kullanılan: 78 26.6%

  • Kullanılan toplam oy
    293
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fuji'ye neden dediğimi önceki mesajda da açıkladım. Adam meyveyi yemiş ama kılıç uzun süredir onla gibi duruyor. Ve adamda bir kılıç ustası aurası ve hal hareketleri olduğunu kabul etmek gerek. Benimki bir çıkarım sadece. Yanlış düşünüyor olabilirim. Bu Roger, Ray için de geçerli. Fuji kimliğini kaybetmedi. Meyveye alışmaya çalıştığını kendi ağzından duyduk. O yüzden meyve tabanlı saldırılar yaptı. Meteor çekti vs. Bir sonraki dövüşünü gördüğümüzde kılıç tabanlı saldırılar da göreceğiz bence ciddi miktarda. Mihawk'ı aşmış olabilir dersen bunun ihtimali yok diyemem. Bence bu ihtimal çok çok düşük tabi. Fuji bence hala bir kılıç ustası ve Mihawk'a çok çetin bir dövüş de olsa kaybeder. Ünvanın altı boş değil ve gelişimini göstermeden Mihawk'tan güçlü bir kılıç ustası peydah etmez Oda gibi bir kurgu ustası ve hikaye yazarı. Mihawk'ı geçecek karakterler hep altyapısı bir süre önce kurulmuş ve gelişimini göreceğimiz karakterler olabilir. Şu an Mihawk'ın karakter arcı tamamlanmaya yaklaştı bence. Yakında görürüz.
Fuji'de ne kadar kılıç ustası teması varsa Roger'da bir o kadar aksi var işte. Bence kılıcı usta gibi kullanıyor ama salt kendi hayvanlığından kaynaklı. Teknikle felan değil. Kılıcı düz bir şekilde sarhoş gibi salladı ortaya öyle dehşet bir saldırı çıktı.:D
 
Roger karşılaşmayalı kaç yıl oldu diyor bence rokslar muhabbetine diyor o zaman en azın'dan 2vs2 olmuştur garp - roger vs xebec - wb
 
Karakter arcı tamamlandı diye bir bahane olamaz, bak tamamlanmamış ki halen Flashback eşliğinde WB'yi görüyoruz ve halen isimli bir saldırısı yok. Sengoku'da tamamlandı demek senin iddian. Marco'nun da tamamlanmadığı ortada. Haliyle birde fazla örnek varken isimli saldırı yapmadı gücünü sakladı gibi bir argüman olamaz, yani bunu kanıt olarak sunamazsın. Law Vergo'yu yenerken isimli saldırı yapmadı mesela, seriden hikaye anlatımından bahsediyorsun ama bunları bilmiyorsun. Oda'nın hikayesinde ''isimli saldırı yapmıyorsan gücünü tam kullanmıyorsun'' gibi bir mantık kesinlikle yok.

Ray Amiral üstü ise, WB korsanlarının ilk halide Amiral üstü adam ile 3 gün dövüşüp zaman zaman üstünlüğü ele alacak duruma gelmiş dememiz lazım, böyle bir şey olmadığını biliyoruz. Ben Ray en iyi zamanında Amiral eder, yaşlı iken Kizaru'dan güçsüzdü dedim bu bölüm gördük haklı çıktım, Zoro'yu Sanji'yi sevdiğimiz için Ray'de çok güçlü olsun istiyoruz ama Oda'nın hikayesinde hiçbir tayfa elemanı o kadar güçlü olamaz, Amiraller Yonko'dan zayıf olsada, Yonko karşısında duracak şekilde tasarlanmış adamlar bunlar tayfa elemanından güçsüz olamazlar. Sengoku öyleydi, Roger Sengoku gelsin diyor örneğin, Sengoku'yu Rayleigh eşleşecek hali yok, Roger eşleşecek. Ray eşleşsede kazanma şansı yok, Amirallerde Sengoku'dan güçsüz diyemeyiz, sonuç ortada.
WB'yi flashbackte görmek ne alaka yahu? Karakter arcı bitmiştir ancak yine de görebilirsin bir karakteri. Dof'un da bitti ama görüyoruz. Bu karakter arcı WB'nin sanmıyorsun diye umuyorum. Sengoku zirve zamanlarını geçirmiş bir karakter. Kendisiyle relate edebilelim diye Corazon'la ilişkisi gibi küçük ayrıntılar verildi ama o kadar. Karakterin işlenecek hiçbir altyapısı yok. Garp'ın vardır mesela, o da Luffy ve Dragon vasıtasıyla. Çünkü duygusal bir yatırım var ortada. Marco'nun tamamlanmadığını ben de söyledim zaten.
Şimdi sen ne yaptın da karşı argüman ürettin yahu? Ben isimli saldırı görmediğimiz için Mihawk'ın tam gücünü de görmedik kısmını açtım zaten. Oda Mihawk'ı şu ana kadar herşeyiyle gösterecek raddede resmetmedi. Bunu da karakter arcına getirdim. MF'de gördüğümüz üç karakter üzerinden yürüme karakter arcında. Onlara cevap verdim şimdi genişletelim mevzuyu. Başka örnekler bekliyorum.

Bak şimdi basit mantık:

Mihawk'ın Shanks'la ilişkisi taa serinin başlarında temelleri atılan birşey. Bu ikisinin altyapısı işlenmeden, Mihawk'ın karakter arcının tamamlanması mümkün değil. Sen neden tamamlandığını düşünüyorsun, cevabını merakla bekliyorum.

Sengoku'nun hikayede başka bir rolü yok şu saatten sonra. Duygusal olarak bağlı olduğu birşey yok şu an. Alacağı aktif bir rol yok.

Ray konusunda ise henüz hükme varmak için erken. Oden'le (büyük ihtimalle onla eşleşti) üç gün yenişememiş olması, hem de ölümüne değilmiş gibi gözüken bir mücadelede bizim kesin bir şekilde güç seviyesini belirlememizi sağlamaz. Sen kendine haklı çıktım falan demeye devam edebilirsin. Amiraller konusunda aynı düşünüyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık