Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966: Roger ve Beyazbıyık

Bölüm nasıldı?

  • Muazzam

    Kullanılan: 188 64.2%
  • Harika

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Epik

    Kullanılan: 78 26.6%

  • Kullanılan toplam oy
    293
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunma yapması başarı mı yani? Adamın gücü kılıç ve kılıç saldırısına savunma yapmasına rağmen uçuyor. Diyorum zaten güçsüz değil kesinlikle ama amirallerde en azından Akainu-Kizaru-Aokiji üçlüsünün gücünü bi düşününce yok amiral farklı bir seviye. :(
Neyse, Kaido dövüşü de yakındır. Oraya da bir bakalım. Erken konuşmuş olmayalım. :)
Aynen öyle. Kaido dövüşüne kadar adam daha neler neler görecek kim bilir. Kaido dövüşünü gösterirse Oda, oradan bir güç çıkarımı yapmak daha sağlıklı olur.
Doğru diyorsun.
 
Tüylerim diken diken oldu arkadaş. Bu nasıl bölüm böyle. Beyazsakalla eşit yada değil hiç önemi yok . Roger efsane bı adam. Luffy nin maceradan sonra keşke rogeri yazsalar...
 
Bölüm tek kelime ile şaheser .Hikaye anlatımı çizimler çok iyi ,Roger vs Wb'yi çok göstermesine takılmadım okadar çünkü kalan kısımlar muhteşem.Toei şu flashbackleri güzel yapsın yeterli benim için.
 
harika bölümdü. Roger'ın Oden'e biraz yumuşak bir saldırı yaptığını düşünüyorum. Bariz bir şekilde hem Oden'i test etmiş hem de yolun ortasından çekmiş ki Wb gelsin de iki el PES atayım demiş.

WB'yi korsanlığa iten ne anlamadım. Adam korsan değil. Doğduğu adada bir aile kurup adanın güvenliğinden sorumlu olsa kendisine yetermiş. Böyle bir karakterin denizlerde dolanması bana saçma geldi. Eğlence peşinde olsa tamam diyeceğim ama yok, sakin bir aile hayatı istiyor. Kesinlikle çok iyi bir adam, tam baba olacak biri ama korsan olmasına anlam verebilmiş değilim.
 
Wb bu kadar güçlüyken yaralandığı savaş asıl epik bölüm olacakta göstermezki Oda...
Bu yarayı Roger yaptıysa görürüz. Ama Roger dışında biri yaptıysa Luffler ya onunla ya da onu bilen biriyle karşılaşır yine görürüz. Wb üstünden birilerinin gücünü kanıtlar bu Oda bunu mutlaka kullanır sen korkma
 
Buggy Roger sonrasında sahipsiz kalmış. Adam bildiğin zeki ama çalışmıyor vakası. Bildiğin William James Sidis'in kaderini yaşamış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık