Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco başkalarının alacağı saldırıları da tanklayarak arkadaşlarını korumuş ve saldırmalarını kolaylaştırmış olabilir. Tamam yaşı ufak ama meyvesi muazzam. Boşuna MF'de hemen kairoseki kelepçe takmadılar adama
3 hakide de usta olan bir adamdan bahsediyoruz. Marco o seviyede mümkün değil tutamaz Rayleigh'i. Bir saldırı falan tutar belki de, fazlası saçma olur. Zaten Marco, Rayleigh'i tuttuysa; Oden'i kim tutacak? O şekilde savaş daha saçma bir hal alır. :)
Önemli olan yaş değil ki Ray ne yaparsa yapsın adam iyileşiyor. O meyveyi bizim Usopp bile yese Rayleigh'i durdurabilir.
O zaman gitsin Roger'i de durdursun. Öyle bir mantık olmaz.
Yazık cidden yazık :/
Neyse ki Oden var. :D
 
Teach uyumaması hakkında bir teorim var
Corazon-un meyvesi aklıma geldi ölene kadar law-u sessiz insan yapabilmişti acaba uyku meyvesi olan bir kişi teach-i uyumayan insan mı yaptı o kişi ölene kadar teach uyumamaya mahkum oldu
 
Oda farklı bir adalet anlayışı ve dramatik arka plan yazacak herhalde. Seveni artacaktır Teach'in.
Aynı şekilde benzer bir adalet anlayışı ve dramatik arkaplanı Xebec için de bekliyorum.



Doğru hatırlıyorsun. Ya Oda hata ile aynı çocuğu iki ayrı yerde doğuyor gösterdi ya da 3 çocuğu var hata ile ikisini de doğduğunda Hiyoru gibi gösterdi. Bölüm çıksın anlarız. Doğan çocuğun ismi farklı da olabilir.
Gittim zaten baktım 2 çocuk var geçen hafta Hyori ile Momo bu üçüncü çocuk Hyori olamaz kesinlikle, acaba bu çocuk kim?
 
Ciddi olmasına gerek yok dediğin adamın kara kılıcından gelen saldırıyı bloklamış, mihawk ciddi değilken Zoro'ya bıçakla dalıyordu, kara kılıca sen layık değilsin diyordu, ayrıca ciddi olmasına gerek yok diyorsun Daz Bones'u yenerken yanına yaklaşması gerekiyor, gene çok çelişkili açıklamalar bunlar. Zoro ile neden oynadıysa Daz ile de oynar.

Vista ile kılıç çarpıştırırken öyle bir şey yapmadı, sadece ilk seferde Vista durdurunca bir defa Luffy'nin gücünden bahsetti, ikinci bölümde öyle bir şey yok, bu gene senin algı yaratma çaban, burada görüyoruz ki mihawk cidden Luffy yi yenmek istemiş, çünkü Luffy'yi düşünüyor, ama karşısında Vista'yı geçemiyor. Vistayı zorlayıp geri çekilmeye bile zorlamıyor, sonra ayrıldıktan sonra tekrar Luffy'ye dalmaya çalışıyor bu sefer Croco durduruyor, nerden tutsan elinde kalıyor.

Erteleme için izin değil diyorsun, geriye çekilerek yaparsa kaçmak olur, Vista mihawk'ı kovalayacak kaçmasına izin vermeyecek durumda, sen Don Krieg falan zannediyorsun sanırım, Vista hızı ile mihawk'ı takip edecek halde, haliyle kaçmasına izin vermez, nasıl ki Kizaru Rayleigh'e izin vermedi veya ara öncesi Kaku Zoro'ya izin vermedi, Sanji olmasa Jabra Usopp'u öldürecekti, bu da öyle. Tabii ki izin isteyecek ayrılmak için. Sengoku diyorsun da yine aynı kapıyı geliyor işte, Vista istese orada mihawk'ın gitmesine izin vermezdi, bu sebepten Vista bu ikimizin de yararına olacak diyor, yani mihawk'ın da yararına olacak diyor, eğer istese o yararına olacak şeye izin vermez Vista orada mihawk'ı tutmaya devam eder, bu kadar basit.
Nesi çelişkili yahu. Mihawk Zoro'ya bıçak çektiğinde resmen onunla dalga geçti. Ta ki saygı duyana kadar. Mihawk Mf'de ciddi değil dediysem çakı çıkarıp milleti tiye almalıydı demedim. Zoro ile oynamasının bir sebebi de oraya can sıkıntısından gelmiş olması. Ancak MF'de öyle bir durum yok.

Croco bile Mihawk'a engel olmak için kendini öne atıyor işte. Bu da Luffy'nin o gücüne atıf. E sonra neden peşini bırakıyor? Biliyor ki yine araya biri girecek Luffy için.

Vista nereye kadar takip edebilir diyorum ben de. Gidip amirallerin de olduğu iç saflara geçecek hali yok. Vista'nın gülüyor olması bir argüman oluyorsa, Mihawk'ın da dikkatinin Luffy'de olması bir argüman olur. Erteleyelim diyerek hem WB korsanlarının kumandanına itibar verildi, hem de aslında birbiriyle dövüşmek için orada olmayan iki karakterin de hakkı yenilmeden sonlandırıldı. Vista Mihawk'ı tutamaz demiyorum ancak uzun süreli olmaz bu. Ben tutamaz, Mihawk istese teklerdi demişim gibi Daz Bones'un teklenmesi gibi örnekler veriyorsun.
 
Marco + Vista Akainu'ya çizik atamadı prime haliyle. Topluca daldılar fayda etmedi. Ray + Gabana karşı durmaları plot armor başka bir şey değil. Prime Rayleigh ve Gaban karşısına çıksa Akainu pantolona magmaları doldurur.
 
3 hakide de usta olan bir adamdan bahsediyoruz. Marco o seviyede mümkün değil tutamaz Rayleigh'i. Bir saldırı falan tutar belki de, fazlası saçma olur. Zaten Marco, Rayleigh'i tuttuysa; Oden'i kim tutacak? O şekilde savaş daha saçma bir hal alır. :)

O zaman gitsin Roger'i de durdursun. Öyle bir mantık olmaz.

Neyse ki Oden var. :D
Tutmaktan kasıt denk dövüşme anlamında değil. Marco Joker olarak ihtiyacı olana savunma desteği yapmıştır. Ray'i Oden tutsa da ötesi var. Gaban'ın da öyle çöp olduğunu sanmıyorum.

Marco saldırı tanklama dışında anlık tedavi bile yapmış olabilir ama pek o seviyeye ulaşmamış gibi bandaj var kendisi dahil herkeste : ))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık