Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Racır'ın üstünde toplasaydı bunu diyemezdin işte :D

Oden Ray'i tutmuştur. Aksi mümkün değil zaten.
Oden Ray'i tutsa da diğerleri çok göze batıyor. Güncel Wb tayfasının gücünü gördük zaten. Yıllar önceki halleriyle daha zayıf olduklarına şüphe yok. Marco da velet üstelik. Tüm bunlara rağmen KK tayfasının bunları ezememesi garip olmuş. Gerçi KK'lığa daha süre var. Belki oradan bir şeyler uydurulabilir diyeceğim de çok mantıklı durmuyor yine de.
 
Rayleigh konusunda erken konuşuyorsunuz bence. Önce kimin tuttuğunu görelim. Oden tuttuysa hiçbir sıkıntı yok.
Sıkıntı Ray değil sadece bunun Gaban'ı da var ve yıllanmış tayfa büyük ihtimal tecrübeli adamlar ,yeni meyve yemiş yetmelere, yeni maceraya atılmış kişilere karşı denk gitmeleri saçma geldi bana ama neyse.
 
Sıkıntı Ray değil sadece bunun Gaban'ı da var ve yıllanmış tayfa büyük ihtimal tecrübeli yeni meyve yemiş yetmelere yeni maceraya atılmış kişilere karşı denk gitmeleri saçma geldi bana ama neyse.
Bence de saçma ama tayfa olarak ele aldığımızda saçma. Sadece Rayleigh'e bakarsak onu Oden'le açıklayabiliriz. Diğerlerine ben de açıklama getiremiyorum. Gaban falan ne yapıyor? Garip.
 
Bu bölüm @[B]Alpamis[/B] ne savunduysa Roger hakkında nerdeyse hepsi çöpe gitti.Luffy'nin tek yeme travmasından sonra Rogerdan da bir travma yedin tüh.Ölümüne dövüşmediler,hastaydı falan bunlar yeni sözler demi Alpa :hhh:.Bide Rogerda ünvan peşinde koştuğunu kim dedi diyordun birkaç gün önce,yazar seni duymuş anlaşılan .Adam ünvan peşindeymiş,herkes Wb mi ki ünvan derdi olmasın :cool:
Bunun için çok güzel ve yerinde bir atasözü var ama forumda tahrik edici kral olarak görüldüğüm için yine birileri tahrik olmasın aman. Herkes her şeyi görüyor nasılsa. Boş muhabbetlere devam.


Bahaneler deryası...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık